FORELSKET: Hertuginne Meghan og prins Harry stråler av lykke. Under det offisielle besøket i Marokko viste de sin kjærlighet ved en rekke anledninger.
FORELSKET: Hertuginne Meghan og prins Harry stråler av lykke. Under det offisielle besøket i Marokko viste de sin kjærlighet ved en rekke anledninger. Foto: Rex / Shutterstock / NTB scanpix

Kongelige

Meghan og Harry viser varme følelser i Marokko

Gravide hertuginne Meghan og prins Harry strålte på det som trolig er parets siste reise før de blir foreldre for første gang. I Marokko viste prinsen stor omsorg for sin gravide kone, paret kjærtegnet hverandre åpenlyst og det er liten tvil om at de fortsatt er stormende forelsket.

Publisert Oppdatert

Fødselen nærmer seg med stormskritt, men hertuginne Meghan (37) ligger på ingen måte på latsiden.

Den siste tiden har nemlig vært svært så hektisk for den gravide hertuginnen. Først var hun i New York hvor venninnene arrangerte babyshower, deretter gikk turen tilbake til London, før hun to dager etter dro til Marokko på offisielt besøk.

Den hektiske timeplanen til tross, Meghan virker å være i strålende form.

Under det offisielle besøket i Marokko strålte Meghan og ektemannen prins Harry (34) som aldri før.

Les også: Tre ganger Meghan Markle strålte med gravidmage

OMSORGSFULL: Prins Harry passer svært godt på sin gravide kone og holder henne trygt i hånden hvor enn de går.
OMSORGSFULL: Prins Harry passer svært godt på sin gravide kone og holder henne trygt i hånden hvor enn de går. Foto: Samir Hussein / Contributor / Getty Images

La ikke skjul på kjærligheten

De spøkte og lo, klemte og holdt rundt hverandre, og viste mer enn gjerne sin kjærlighet foran de mange kameraene som fulgte de under besøket.

Marokko-besøket har bydd på flere spennende besøk for paret som blant annet har besøkt Marokkos kongelige, en internatskole for unge jenter med lese- og skrivevansker, og en kokkeskole for barn som kommer fra trange kår.

POPULÆRE: Det var mange barn som fikk hilse på hertugparet under det offisielle besøket. Her besøker de en kokkeskole for fattige barn. Både Meghan og Harry så ut til å storkose seg i barnas selskap.
POPULÆRE: Det var mange barn som fikk hilse på hertugparet under det offisielle besøket. Her besøker de en kokkeskole for fattige barn. Både Meghan og Harry så ut til å storkose seg i barnas selskap. Foto: Rex / Shutterstock / NTB scanpix

Vil ta med babyen tilbake

Det er den marokkanske stjernekokken Moha Fedal som leder skolen. Han syns det var stor stas å vise de kongelige rundt og introduserte dem for elevene og undervisningsopplegget.

Han passet også på å invitere paret tilbake når babyen er født.

– Dere må ta med babyen deres hit neste gang, sa han ifølge Svensk Damtidning.

– Det vil vi veldig gjerne, skal Meghan ha svart.

Det britiske kongehuset har tidligere uttalt at Meghan har termin en gang i april, og reisen til Marokko var dermed mest sannsynlig parets siste før de blir foreldre.

ELSKER BARN: Meghan har tidligere uttalt at hun er veldig glad i barn, og det er tydelig at hun trives i selskap med søte små.
ELSKER BARN: Meghan har tidligere uttalt at hun er veldig glad i barn, og det er tydelig at hun trives i selskap med søte små. Foto: Samir Hussein / Contributor / Getty Images

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!