BLIR FORELDRE: Hertuginne Meghan og prins Harry skal bli foreldre våren 2019.
BLIR FORELDRE: Hertuginne Meghan og prins Harry skal bli foreldre våren 2019. Foto: Chris Jackson / Staff / Getty Images

Kongelige

Meghan og Harry venter barn

Kunngjorde nyheten på Twitter.

Publisert Oppdatert

Kensington Palace melder at prins Harry og hertuginne Meghan venter barn. Ifølge det britiske kongehusets Twitter-melding, vil barnet komme til verden våren 2019.

Meldingen har høstet bøttevis med likes, og kommentarfeltet koker over av gratulasjoner og begeistrede meldinger. Det er ingen tvil om at dette er en etterlengtet nyhet for britene, og mange forventet nok at det skulle skje noe.

«YAY!» twitrer @janebarry, og refererer til den blå «kåpekjolen» fra Givenchy Meghan hadde på seg i bryllupet til prinsesse Eugenie i helgen. Da spekulerte flere på twitter om hertuginnen kunne være gravid, melder Daily Mail.

«Kåpekjolen» er en konservativ, vid og mørkeblå kåpe som ikke kunne avsløre en eventuell bump. Og den er ganske stram i forhold til mye av det andre Meghan har brukt etter at hun ble hertuginne. Side2 skrev også for noen uker siden at spekulasjonene gikk etter at Meghan endret hårfrisyre og stil. Folk mente at hun forsøkte å sende en «skjult» beskjed om graviditeten ved at hun med å endre frisyren fra oppsatt til utslått tok fokuset vekk fra magen. Hertuginne Kate endret også frisyren rett før hun gikk ut med nyheten om at hun og William ventet barn.

DEN BLÅ KÅPEN: Fra motehuset Givenchy startet på ny spekulasjonene rundt en familieforøkelse.
DEN BLÅ KÅPEN: Fra motehuset Givenchy startet på ny spekulasjonene rundt en familieforøkelse. Foto: Getty Images

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!