Foto: Max Mumby (Getty Images)

Meghan Markle bryter kongelig etikette - igjen!

Ser du hvilken regel Meghan bryter på dette bildet?

Publisert

Som kongelig er det mange regler du må følge - spesielt med tanke på hvordan du går kledd, og du blir for stemplet hvis du ikke forholder deg til retninglinjene.

FØRSTE GANG: Meghan Markle deltok denne helgen på sin aller første Trooping the Colour-seremoni, som er en parade forbundet med dronningens fødselsdag, selv om dronningen egentlig fyller år 21. april.
FØRSTE GANG: Meghan Markle deltok denne helgen på sin aller første Trooping the Colour-seremoni, som er en parade forbundet med dronningens fødselsdag, selv om dronningen egentlig fyller år 21. april. Foto: Chris Jackson (Getty Images)

Denne helgen ankom Meghan Markle (36) sin aller første Trooping the Colour-seremoni (en parade i forbindelse med dronningens fødselsdag, journ. anm), sammen med sin prins Harry (33), ikledd en pudder-rosa Carolina Herrera-kjole og en hatt i matchende farge fra Philip Treacy.

Det var verken kjolens farge eller designer som ble en snakkis denne gangen - derimot var det kjolens utringning som skapte stor oppmerksomhet.

En regel de kongelige må forholde seg til er nemlig at plaggene alltid skal dekke skuldrene - noe denne kjolen til Meghan Markle ikke gjør, skriver Cosmopolitan.

Les også: Åtte ting Meghan ikke får lov til å gjøre lenger

Digger du kongelige? I den splitter nye podcasten Helt Konge får du vite alt du trenger å vite om de kongelige - og det du ikke visste at du lurte på. Helt Konge er også tilgjengelig i iTunes eller på heltkonge.blogg.no

Bare skuldre

Også i bryllupet sitt valgte Meghan Markle en kjole med bare skuldre. Denne kjolen fikk derimot ikke like mye oppmerksomhet rundt skulderpartiet som kjolen hun hadde på under dronningens fødselsdag i helgen.

Se også bildene fra bryllupet til Meghan Markle og prins Harry.

Foto: Steve Parsnons - WPA Pool (Getty Images)

Får ikke fly sammen

En annen kongelig skikk er at man som par aldri skal fly i samme fly, grunnet sikkerhet, skrev avisen The Sun om i fjor. Prins William får derfor egentlig ikke lov til å fly i samme fly som Kate og barna - selv om de skal til samme destinasjon.

Dette er en gammel tradisjon som ble til da det å fly var en stor risiko. I dag er fly en av de tryggeste transportmidlene vi har.

Foto: Andrew Chin (Getty Images)

Det er ikke en offisiell regel på dette, men det er dronningen som tar den endelige avgjørelsen. De siste årene har dronningen hatt et mer avslappet forhold til tradisjonen, og hun har aldri stoppet William og fra å fly i samme fly som Kate og barna.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!