GLEMTE TAGGEN: Takk og pris at kongelige også gjør det jeg har gjort flere ganger.
GLEMTE TAGGEN: Takk og pris at kongelige også gjør det jeg har gjort flere ganger. Foto: Getty Images

Kongelig

Hertuginne Meghan med kjoleglipp

Kult at kongelige kan være akkurat like vimsete som resten av oss.

Publisert Oppdatert

Den 25.oktober landet det berømte hertugparet på Nuku'alofa flyplass i Tonga. Tonga er en øystat i det sørlige Stillehavet og et av stedene Meghan (37) og Harry (34) besøker på sin Oseania-tur.

Det var da følget landet og paret sted ut av flyet, at den lillle hvite lappen kom til syne på siden av Meghans knallrøde og veldig lekre kjole, i nøyaktig samme farge som Tongas flagg, skriver Cosmopolitan.

Kjolen kommer fra Self-Portrait og koster den nette sum av 380 pund (omtrent 4100 norske kroner). Prislappen burde sittet bak i nakken, var det første undertegnede tenkte da hun så dette bilde.

Prislapp eller ikke, Meghan ser helt nydelig ut i kjolen og en liten kul på magen. Hennes lille "tabbe" har blitt kommentert, men i pene ordlag. Det er ganske kult at kongelige (eller crewet deres for den saks skyld) kan være like vimsete som resten av oss. Meghan mottar i hvert fall støtte på twitter:

Hvor mange ganger har ikke undertegnede spasert inn i møter, på fest og på date med en hvit lapp stikkende ut? Jo, det har skjedd flere ganger, faktisk.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!