Foto: Getty Images

Matt LeBlanc: - Jeg gikk knapt ut av huset etter «Friends»

Var på vei mot er nervøst sammenbrudd.

Publisert

Matt LeBlanc (48) er i disse dager aktuell som ny Top Gear-programleder, men forteller at han lenge var usikker på om han orket å vende tilbake til rampelyset.

Til The Mirror forteller han at han slet i tiden etter «Friends»

- En mørk tid

- Jeg gikk knapt ut av huset på flere år. Jeg var utbrent. Jeg ville ikke ha en timeplan, eller et sted å måtte være. Agenten min var knust, sier han til avisen.

- De fleste skuespillere ringer agentene sine og spør hva som skjer, jeg ba min om å miste nummeret mit ti et et par år. Det var en veldig mørk tid. Jeg var nære ved å få et nervøst sammenbrudd.

Datteren ble syk

Skuespilleren slet i kjølvannet av skilsmissen fra Melissa McKnight,

- Jeg gikk gjennom en skilsmisse. Og det at «Joey» ikke fungerte, var veldig stressende for meg. Det ble vanskelig for meg og vanskelig i ekteskapet. Kanskje var ekteskapet dømt til å mislykkes uansett, jeg vet ikke. Men det at datteren min ble syk, og vihadde en barnepike som solgte historien om henne til aviser, hjalp jo heller ikke. Det var en veldig mørk periode, sa han i et intervju med The Telegraph.

I fem år bestemte den utslitte LeBlanc seg for å tilbringe mest mulig tid med datteren. Hun vokste av seg anfallene og regnes i dag som helt frisk.

Rusmisbruk

Matthew Perry, som spilte Chandler Bing, snakket også nylig ut om sin tøffe tid.

Foto: Getty Images (Getty Images)

Under innspillingen av «Friends» på 1990-tallet ble det kjent at Matthew Perry, som spilte Chandler, slet med alkohol- og pillemisbruk.

Det vakte stor oppsikt da stjernen fra «Friends» eller «Venner for livet» skulle samles til en to timer lang Friends-spesial.

Men David Schwimmer helte kaldt vann i årene da han sa at det ikke ble noen Friends-gjenforening i ordets vanlige forstand.

Nå forteller skuespilleren Matthew Perry at han ikke kan huske å ha spilt inn tre sesonger av serien, skriver Today.

Det var i et radiointervju med BBC at han fikk spørsmål om hvilken episode han likte minst.

- Jeg tror svaret er: Jeg husker ikke tre av årene. Svaret må være: En gang mellom sesong tre og seks, sier han