FORELSKET: Det unge paret Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl stråler av lykke sammen.
FORELSKET: Det unge paret Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl stråler av lykke sammen. Foto: Marianne Otterdahl Jensen / Her og Nå

Underholdning

Skal vi danse-Martine drømmer om stort bryllup: - Han kan gjerne fri til meg nå

Martine Lunde konkurrerer mot Aleksander Sæterstøl på parketten. Men privat er forholdet deres en dans på roser.

Publisert Oppdatert

Samboerparet Martine Lunde (22) og Aleksander Sæterstøl (22) er denne høsten konkurrenter i Skal vi danse. Også første gang de møttes, under fjorårets Paradise Hotel på TV3, var de konkurrenter. Her traff også amors piler blink og rivalene forelsket seg hodestups i hverandre.

– Vi ble sammen på den beste mulige måten. Inne på Paradise Hotel hadde vi ikke telefon. Det var kun oss og vi ble ekstremt godt kjent med hverandre, forteller Aleksander til Her og Nå.

KONKURRENTER: – Drømmen er å stå i finalen sammen, og at jeg vinner over Martine, sier Aleksander om konkurransen mellom de to.
KONKURRENTER: – Drømmen er å stå i finalen sammen, og at jeg vinner over Martine, sier Aleksander om konkurransen mellom de to. Foto: TV 2

Martine vant både drømmeguttens hjerte og hele konkurransen.

– Vi har bare vært sammen i ett og et halvt år og har vært gjennom utrolig mye, men det har bare gjort oss veldig sterke sammen, forklarer Martine.

- Hylgråt da jeg skulle gi fra meg telefonen

Hun har etablert seg som en av Norges mest populære bloggere og har over to hundre tusen følgere på Instagram. Ungjenta er også deltager i neste utgave av Farmen kjendis som sendes på TV 2 til vinteren. Under innspillingen i sommer fikk ikke det unge paret ha noen kontakt med hverandre.

– Det var helt forferdelig. Jeg hylgråt da jeg skulle gi fra meg telefonen min. Jeg bare gråt og gråt fordi jeg visste at nå kunne det ta dødslang tid før jeg fikk snakke med ham igjen, forteller Martine.

Hjemme satt kjæresten Aleksander og skrev meldinger til sin kjære.

ØVER SEG: – Er det sånn jeg skal gjøre det? Aleksander Sæterstøl spøker med kjæresten Martine Lunde.
ØVER SEG: – Er det sånn jeg skal gjøre det? Aleksander Sæterstøl spøker med kjæresten Martine Lunde. Foto: Marianne Otterdahl Jensen / Her og Nå

– Jeg «snakket» med henne på telefonen hver dag selv om hun ikke hadde telefon. Jeg skrev sånn «Hei, jenta mi. Kan du komme hjem til meg nå?». Det var rart å gå fra å være med henne hver dag til ikke å se eller snakke med henne i det hele tatt. Jeg kjente veldig på savnet.

- Ser hverandre mye

Nå bor paret i Martines leilighet i Oslo, og de gleder seg stort over at å svinge seg på parketten i Skal vi danse denne høsten.

– Vi ser hverandre mye mer nå enn hva vi pleier. Jeg føler at det ikke går an å komme hverandre nærmere enn det vi er fordi vi er sammen så sinnssykt mye nå, sier Martine.

Har ikke noe imot ring på fingeren

Selv om de begge er 22 år og ikke har vært kjærester så lenge, forteller Martine at hun allerede snakker om bryllup med sin kjære.

– Jeg har allerede planlagt drømmebryllupet mitt. Jeg har funnet kjole og alt mulig. Jeg har sagt at hvis han skal være sammen med meg, så må han bare være forberedt på at jeg skal gifte meg om han vil eller ei, ler Martine og ser bort på en noe forfjamset Aleksander.

– Man må ikke gifte seg for å være sammen for alltid. Men når vi gifter oss, sparer vi ikke litt på skatten da? Da kan vi jo bare gifte oss for å gjøre det, sier Aleksander til latter fra begge.

- Så du er klar for at han skal fri, Martine?

– Jeg føler at det er litt tidlig å gifte seg nå, men han kan gjerne fri til meg. Jeg har ikke noe imot å gå med en ring på fingeren, smiler 22-åringen og røper raskt at hun drømmer om et stort og «classy» bryllup pyntet i sort og gull.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!