Foto: TV3.no

Martine (21) tøyde egne grenser i Paradise Hotel

Før hun satte kursen mot Mexico og paradishotellet, var hun klar på at hun ikke skulle ha sex på TV. Vel hjemme igjen, må hun innrømme at hun har tråkket over noen av sine egne grenser.

Publisert

DRAMMEN (DT.NO): 5. januar satte Drammens-jenta Martine Sjøhaug (21) og 14 andre ungdommer seg på flyet mot Mexico og et hotell fylt av alkohol, lettkledde kropper og intriger.

Martine likte ikke en gang realitykonseptet Paradise Hotel, men ble meldt på av venner.

– Jeg synes det var et litt teit program, sier Sjøhaug.

Men 21-åringen ble med og skiftet fullstendig mening i løpet av oppholdet på det skandaleombruste hotellet.

LES OGSÅ:Martine og Tina sjekker menn i Mexico

– Levde som dronninger

– Oppholdet i Mexico var helt skinnsykt. Vi levde som dronninger og konger, og fikk alt vi hadde lyst på, sier drammensjenta oppglødd.

I og med at programmet akkurat er begynt å gå på TV, kan ikke Sjøhaug røpe for mye av det som skjedde under oppholdet.

– Det skjedde veldig mye der borte. Det kom fram følelser som jeg ikke hadde forventet og jeg ble sykt knyttet til folk. Jeg trodde jeg skulle spille spillet, men man glemmer fort kameraene og slipper folkene tett innpå seg. Jeg ble veldig glad i de jeg var sammen med der borte, sier hun.

Les også: - Jeg fikk sjokk av  «Paradise»-deltakernes oppførsel

Foto: Privat
PREMIEREFEST: Martine Sjøhaug (t.h.) syns det var veldig gøy å se Paradise-vennene sine igjen på premierefesten.
PREMIEREFEST: Martine Sjøhaug (t.h.) syns det var veldig gøy å se Paradise-vennene sine igjen på premierefesten. Foto: Privat

Tøyde egne grenser

Før hun reiste var hun veldig klar på egne grenser og hva hun ikke ville gjøre. Selv om både klær og hemninger falt, var Martine tydelig på at hun ikke kom til å ha sex foran kamera.

– Dette er jo en gjeng med 20-åringer, som fester og drikker mye alkohol. Jeg har tråkket litt over mine egne grenser og gjort ting jeg kanskje ikke burde ha gjort. Men jeg står for absolutt alt, sier 21-åringen.

Mens Martine var i Mexico, satt mamma Jill Hege Sjøhaug hjemme i Drammen og var lettere nervøs. Hun var spent på hvordan datteren ville fremstå på TV.

Les også: - Hun blir jo ikke med på en jævla s...t!

– Mamma er veldig stolt av meg og følger med på programmet. Men jeg har ikke tenkt å sitte sammen med hun og se på, det blir litt for kleint, sier Martine.

LES OGSÅ: - Å våkne med henne er helt jævlig

Sjarmerende eller sexy

Under det hete og eksotiske oppholdet på Paradise Hotel i Mexico hadde deltagerne en oppgave: finne seg en partner eller sjekke ut.

Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke var imidlertid ikke bare enkel. I år var det hele femten deltakere med fra starten.

Årets tvist er at to guttegrupper skal sloss om jentenes gunst. Den svartkledde guttegjengen, som er glade og sjarmerende livsnytere, mot den hvitkledde guttegjengen, med hardbarka, modellaktige spillere som kun er ute etter å vinne.

Artikkelen ble først publisert på dt.no

Se klipp fra årets Paradise Hotel:

Screen9na04

Screen9na04

Screen9na04

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!