I STOR REPORTASJE: Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad er Vogue-lesernes «guide» i en livsstilsreportasje om Oslo.
I STOR REPORTASJE: Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad er Vogue-lesernes «guide» i en livsstilsreportasje om Oslo. Foto: Skjermdump / Vogue.com

Underholdning

Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad i stor reportasje i Vogue

Publisert Oppdatert

Marius Borg Høiby (21) og kjæresten Juliane Snekkestad (22) er avbildet i en stor livsstilsreportasje om hvordan å tilbringe en romantisk dag i Oslo på amerikanske Vogue sine nettsider.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Marius Borg Høiby (@marius_borg) on

Reportasjen, som har fått navnet «How to spend a romantic, relaxed day in Oslo» skriver dette om de to «guidene» sine:

«Det er mye å like ved Oslo, selv om man ikke er like unge og forelskede som våre guider i byen, Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad».

Paret har latt seg avbilde i flere settinger rundt omkring i Oslo, ved vintagebutikken Velouria Vintage på Grünerløkka, på Salt ved Langkaia, og i Vigelandsparken.

Og det er åpenbart at Marius er glad i Oslo.

- Folk tror at det er så kaldt her, men det stemmer ikke. Sommerene i Oslo er fantastiske, og man kan bade og ha det gøy.

Juliane er modell og Marius jobber som trendredaktør i livsstilmagasinet, Tempus. Han er særlig fan av Gründerløkka, som av magasinet omtales som «Oslos kuleste nabolag». Her finner du kaffebarer på hvert eneste gatehjørne og en rekke spennende vitagebutikker.

Marius påpeker at mange nå bruker klær som uttrykker personlighet, heller enn for å passe inn.

- Nordmenn tør å eksperimentere med ulike uttrykk. Det er masse kreativitet her, og det blir bare mer av det, sier han.

Marius og Juliane trekker så frem steder i Oslo de mener folk bør besøke om de er innom hovedstaden.

Første stopp: Velouria Vintage,Thorvald Meyers gate 34

- Dette er vår favorittvintagebutikk i Oslo og den ligger på Gründerløkka. Her kan du finne alt fra tilbehør til lærjakker. Jeg vet ikke hvor mange vi har hengende i skapet hjemme, men det er mange, sier Marius til Vouge.

Magasinet skriver at det var etter at han hadde sett serien Sons of Anarchy at han begynte å male på motorsykkeljakker.

- Drømmen er å starte et eget merke, legger Juliane til.

Andre stopp: Lokk, Torggata 22

- Vi er særlig glad i hodeplagg. Det ser man tydelig i våre sosiale mediekanaler. Lokk har et stort utvalg, og du finner garantert noe som passer deg og din stil, forteller Marius.

- Jeg liker å blande ulike stiler og uttrykk, for å ikke bli seende ut som en «flink pike». Jeg kan gjerne ha på meg en søt topp og kombinere den med en bandana a la Axel Rose, supplerer Juliane.

Tredje stopp: Salt, Langkaia 1

- Ca. fem minutters spasertur fra Oslo S har Salt etablert seg ved havnepromonaden, med en fantastisk utsikt over Operahuset. Her kan du nyte et måltid her som en ekte norsk, med god mat, musikk og havbris.

Fjerde Stopp: Vigelangsparken, Nobels gate 32

- Vigeland Skulpturpark er et av de mest populære stedene i Oslo. Jeg pleide å stå mye på skøyter her da jeg var yngre. Det er mer enn 200 skulpturer nakne kvinner, menn og barn, laget av den norske kunstneren Gustav Vigeland, forteller Marius.

Han sier at han også er svært glad i å surfe, men den hobbyen er muligens noe han fikk gjort mest da han bodde og studerte i California.

Femte stopp: Oslo Skatehall, Stavangergata 28

- Med en beliggenhet på Voldsløkka, er Oslo Skatehall kjent for sin vakre arkitektur og ulike skate-fasiliteter. Vi stoppet for å se om jeg fortsatt kunne noen av mine gamle kunstner. Jeg har ikke gjort det på tre år, så jeg var litt rusten, ler han.

Sjette stopp: Illegal Burger, Møllergata 23

- Denne lille restauranten har de beste burgere, enten du spiser kjøtt eller er vegetarianer. Juliane spiser ikke kjøtt og elsker de fantastiske veganske burgere, som serveres med masse guacamole.

Det var i april i år at det ble kjent at Marius Borg Høiby hadde fått seg jobb som trendredaktør for Tempus Magazine. Forholdet mellom ham og Juliane Snekkestad ble kjent i mars i år og ble slått stort opp i norske medier.

I forbindelse med Marius Borg Høybys 20-års dag, la Kronprinsessen ut et åpent brev til pressen på Kongehuset.no

Der skriver hun blant annet:

-Marius ønsker ikke å leve et liv i offentligheten. Min forpliktelse overfor ham som mor er å ta det ansvaret som ble gitt meg for 20 år siden alvorlig. Jeg ber nå deler av norsk media la ham få lov til å slippe et fokus han ikke ønsker.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!