Mamma til Michelle: - Jeg kan ikke angre ting jeg har sagt og gjort på TV

Høsten var en turbulent tid for Anna Rasmussen. Nå rulles det opp på TV.

Publisert

(SIDE2): Denne uken kom Anna Rasmussen (19), tilbake med et smell som bloggeren MammatilMichelle.

Og denne uka entrer hun den fjerde sesongen av «Bloggerne».

I disse dager venter Rasmussen sitt tredje barn med kjæresten Jan.
Det har ført til at hun i helgen opplevde å bli hetset da hun fortalte om graviditeten.

- Folk kommer til å dømme meg uansett. Og de skal få lov til det, sa Anna Rasmussen på «God morgen, Norge».

- Sterke følelser

Men når vi møter henne i «Bloggerne» er situasjonen en annen, da har hun nemlig kjærlighetssorg. Serien ble spilt inn over flere måneder, og det er i stor grad forholdet til sønnens far, Mathjis, som står i fokus.

- Jeg skulle ønske jeg ikke hadde så sterke følelser for en fyr som egentlig ikke bryr seg. Men jeg kan ikke akkurat velge hvem jeg har følelser for, sier Rasmussen, og sikter til ekskjæresten Mathjis Soek, som er faren til hennes sønn William.

- Det virker som om jeg alltid velger helt feil gutt, og jeg får alltid slengt i trynet «men dere kommer jo ikke til å ende opp til slutt, så du bør bare finne deg en annen en», sier hun.

Se klippet i toppen av saken!

- Slik var det der og da

I dag er Anna Rasmussen et helt annet sted.

Hun sier til Side2 at hun synes det er helt greit at den turbulente tiden før hun og hennes nåværende samboer Jan ble et par, kommer på TV.

- Jeg kan ikke angre ting som er gjort og sagt på TV. Det jeg uttaler meg om, vil alltid være der. Og det var sånn situasjonen var for meg der og da, sier Anna.

Anna Rasmussen sier hun var veldig fokusert på at det hun sa og gjorde kunne havne på TV. Men akkurat der og da sto hun mellom valget å velge mannen hun i dag venter barn med, eller Mathjis som var faren til sønnen. Hun valgte først å forsøke og få forholdet til barnefaren å fungere.

- Viktig at jeg forsøkte

- Jeg er veldig glad for at jeg valgte å la Mathjis forsøke, at vi tok den siste sjansen. Fordi vi har et barn sammen. For meg var det viktig at jeg gjorde mitt for å skape den familien jeg da trodde var best for mine barn, sier Anna i dag.

Jan, som har kjent Anna i fire år, visste godt hva som foregikk. Han vet også hva som kommer på TV nå i vår. Leserne av MammatilMichelle kunne følge hvordan Anna skrev om følelsene for Jan, for så å velge Mathjis. Etter at det ble klart at det slett ikke fungerte optimalt, ble hun og Jan sammen. I påsken flytter de inn i nytt hus.

- Selvfølgelig ble han såret da jeg i utgangspunktet ikke valgte ham. Likevel har det gitt oss en trygghet på hverandre. Jan viser at han er trygg hos meg, og det er ingen tvil om at han er førstevalget for meg, sier Anna Rasmussen.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!