Foto: Elin Reitan (Side2)

- Må kanskje innse at jeg er sexy

Cathrine Moen er Norges mest sexy realityjente.

Publisert

(SIDE2): I knivskarp konkurranse med en rekke realityskjønnheter var det Robinson-jenta Cathrine Moen som stakk av med tittelen «Norges mest sexy realitybabe»

- Jeg ble sjokkert da jeg så at jeg var nominert blant de mest sexy realityjentene. Jeg hadde ingen anelse at jeg var blitt plukket ut. Det var en venn av meg som sendte meg en link på Facebook, og da jeg så at det var bilde av meg ble jeg mutt og veldig overrasket, sier Cathrine til Side2.

Les om alle de nominerte her.

- Kanskje folk synes synd på meg
Brunetten var en av mange som i sesongens utgave av «Robinsonekspedisjonen» spankulerte ukevis rundt i minimal bekledning foran kameraene, og det har tydeligvis blitt lagt merke til.

- Det at jeg stikker av med seier er kjempesprøtt. Da jeg var liten var det mange som trodde at jeg var gutt da jeg gikk med lue. En dag jeg skulle kjøpe pensko begynte fruen som jobbet der å vise meg masse guttepensko, så jeg forsto da at hun trodde jeg var gutt. Det var kjempeflaut, sier Cathrine.

Cathrine er halvt chilensk og blir kalt vidunderkvinnen av sine venner. Realityjenta går både med en skuespiller- og sangdrøm i magen, og har dessuten spilt fotball hele livet. I «Robinsonekspedisjonen» viste Cathrine seg frem fra en svært god side sa hun kvalifiserte seg til finalen, men måtte se seg tapt på målstreken av Lillan Ramøy.

- Fra å bli sett på som gutt da jeg var yngre til den mest sexy realitydeltakeren er en stor overgang, så noe må jeg ha gjort riktig opp gjennom årene, fortsetter hun.

Foto: Privat

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Synes synd på meg
Av de Side2-leserne som avga sin stemme var det hele 30 prosent som valgte å gå for Cathrine. Selv har Kolbotn-jenta en egen teori om hvorfor hun vant.

- Jeg kan virkelig ikke fatte at jeg fikk flest stemmer. Så jeg vet ærlig talt ikke hvorfor jeg vant. Kanskje folk syntes så synd på meg ettersom jeg kom på andreplass under «Robinsonekspedisjonen» at de stemte på meg, som et slags plaster på såret, sier hun.

- Eller så må jeg bare innse at jeg kanskje er sexy?

Hvem er kjekkest av de mannlige realtydeltakerne? Gi din stemme her.

Foto: Privat

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Gå i rangere klær
Selv ser hun på seg selv som mer søt enn sexy, men innrømmer at en blanding mellom de to er heller ikke å forakte.

- Kanskje jeg bør tenke litt mer på outfiten min nå som jeg liksom har blitt «sexy». Jeg må gå mer i trangere klær kanskje? spør Cathrine som kler seg i alt fra baggy plagg til trange kjoler.

Selv synes hun Tone Damli Aaberge er Norges aller mest sexy kvinne, og skryter av sangfuglens flotte kropp og utseendet. Cathrine trener på helsestudio for å holde formen og da er det spesielt gruppetimene hun har sansen for.

- Jeg vil i hvert fall takke alle som stemte på meg. Det er veldig gøy, hyggelig og morsomt at det er så mange som synes at jeg er sexy! Så tusen takk, avslutter 21-åringen.

SLIK BLE PLASSERINGENE:

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!