Foto: Elin Reitan (Side2)

- Linni og jeg bondet

Pia Haraldsen og Linni Meister fant hverandre under realityinnspilling.

Publisert

FOLKETEATERET(Side2): Pia Haraldsen og Linni Meister er begge aktuell i TV 3-realityen «Fangen på fortet».

Til tross for at de to ikke var på samme lag ute på Fort Boyar ble de godt kjent under de sosiale aktivitetene som fant sted mellom innspillingene.

- Det som var det morsomste med å være med i «Fangene på fortet» var det sosiale, sier Pia da vi møter henne under TV 3s programlansering i hovedstaden torsdag kveld.

- Det var så utrolig mange hyggelig folk med og man ble kjent med veldig mange nye mennesker. Linn og jeg bondet jo der borte, fortsetter hun.

- Surrealistisk
Linni nikker bekreftende til sin nye venninnes utsagn og legger ikke skjul på at hun har er godt fornøyd med at hun fikk være med ut til den tidligere fangeøya.

- For meg så har «Fangene på fortet» alltid vært veldig stort. Det var det kuleste jeg visste om når jeg var liten. Og så er det er nesten helt surrealistisk at man er der og gjør det selv. Sånn kan man ikke takke nei til, ser Linni til Side2.

- Og, helt ærlig, så er det et av de kuleste programmene jeg noen gang har vært med på både på grunn av det vi gjorde og, som det Pia sier, fordi man knyttet så mange kontakter og jeg har fått venner for livet, fortsetter hun og ser bort på Haraldsen.

- Stor utfordring
Også Pia likte veldig godt realityopplevelsen i Frankrike, og til tross for at hun var litt i tvil om hun skulle takke ja til tilbudet er hun glad for at hun til slutt valgte å reise.

- Det var veldig gøy selvfølgelig å se fortet for det var et program jeg så på når jeg var barn, forklarer hun entusiastisk.

- Og det å gjøre de øvelsene - det er ting man aldri har gjort før og sikkert ikke kommer til å gjøre igjen heller så det var en veldig stor utfordring, forklarer Pia.

- Mestringsfølelse
- Men fortet var mye mindre enn det jeg trodde, utbryter Pia.

- Synes du det? Jeg hadde forventet det akkurat sånn. Jeg synes det var drit digert, kanskje fordi jeg er litt liten, ler Linni.

Begge to innrømmer de at de fikk utfordret seg selv under innspillingen og svarer kontakt på spørsmålet om hva som var det mest utfordrende.

- Det var nok når jeg syklet opp ned over fortet flere meter over bakken. Jeg så rett ned på tigrene som brølte under meg, sier Linni og imiterer så godt hun kan et løvebrøl.

- Jeg gikk på line over fortet og da var det også tigre som brølte under. Det var sånn mestringsfølelse, forteller Pia optimistisk.

Pia og Linni ser du på «Fangene på fortet» på TV 3 fra søndag 4. september kl. 20:00.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!