Foto: Johannessen, Sara (SCANPIX)

Linni går Birken

- Kanskje det holder med 3-4 kilo på ryggen, siden jeg allerede har 1 kilo foran?

Publisert

(SIDE2): Etter å ha fått 1000 kommentarer på et blogginnlegg, må Linni Meister nå gå det 54 kilometer lange Birkebeinerrittet på lørdag.

Bakgrunn: - Dette blir knallhardt!

4 kilo bak og 1 kilo foran
I tillegg til de 54 kilometerne deltagerne skal gå, forteller Linni at hun har lest at de alle må ha en sekk som veier 5 kilo på ryggen. Men den spreke mammaen håper på å slippe unna med en litt lettere bagasje:

- Jeg fant jo ut i går at hver deltager må gå med 5 kilo på ryggen, men jeg tenkte kanskje det holder med 3-4 kilo på ryggen, siden jeg allerede har 1 kilo foran, ler den tidligere glamourmodellen til Side2.

Kjæresten Bernhard som satte det hele i gang slipper heller ikke unna. Linni forteller at han bare har å stille opp sammen med henne, og de har allerede skaffet barnevakt til Dennis.

- Bernhard må jo være med da han startet dette, mens bestemor skal passe Dennis, sier hun til Side2.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Stiller til start uansett
Det var nemlig Bernhard som utfordret kjæresten om å gå Birkebeinerrittet. Mandag kveld la Linni ut en video på bloggen sin der hun sa at hun skal gå Birken om blogginnlegget fikk mer enn 1000 kommentarer innen torsdag. Onsdag formiddag hadde det allerede kommet over 1300 kommentarer. Selv om Linni og Bernhard var for sent ute til påmeldingsfristen kan det allikevel hende de får startnummer.

- Vi snakket med noen som jobber med arrangementet, og det kunne hende de skulle hjelpe oss med dette. Men jeg stiller opp med eller uten trøye uansett, forteller en spent Linni.

Skal spise blåbær
For å forberede seg skal Linni spise masse blåbær, det har hun nemlig hørt at Petter Northug spiser masse av. Ellers så blir det en øvelsestur før rittet på lørdag, men Linni er bestemt seg på å gjøre det beste hun kan og at hun skal gå til hun ikke orker mer.

«Jeg elsker jo å bli utfordret og teste mine egne grenser, så det er derfor jeg vil bli med på dette, men tror ikke det har gått helt opp for meg hva jeg har sagt ja til. Men jeg må jo holde det jeg lover, så Birkebeineren , HERE WE COME!!!!» skriver Linni på bloggen sin.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!