Foto: Digital Vision. (Getty Images)

Leste «Fifty Shades of Grey» - krever skilsmisse

Ektemannen nektet å bli med på sexleker.

Publisert

(SIDE2): En mektig britisk forretningskvinne skiller seg fra ektemannen fordi han ikke vil bruke erotiske temaer fra bestselgertrilogien «Fifty Shades of Grey» for å krydre sexlivet, skriver Daily Mail .

Den 41-årige kvinnen skal ha kjøpt bestselgeren like etter at den ble utgitt i fjor, og bestemte seg for å bruke boken som inspirasjon for å piffe opp sitt kjedelige ekteskap. Da ektemannen ikke var like interessert i å utforske bondage og S&M som henne, forlangte hun skilsmisse.

Ville utforske sexleker
I skilsmissebegjæringen viser kvinnen til boken som en medvirkende årsak til skilsmissen, og legger skylden på ektemannens manglende seksuelle eventyrlyst. Kvinnens advokat, den anerkjente skilsmisseadvokaten Amanda McAlister, sier dette er den første saken hun kjenner til hvor boken har vært en utløsende factor.

- Kvinnen har lest boken, og ønsket å piffe opp sexlivet, som hun mente hadde blitt rutinepreget. Han husket aldri Valentindagen, og ga henne aldri komplimenter for utseendet, sier McAlister, som forteller at kvinnen forgjeves kjøpte sexy undertøy for å få mannen mer interessert.

Kvinnene krever mer
Skilsmisseadvokaten forteller at mannen skal ha blitt rasende da han oppdaget at kona hadde lest «Fifty Shades of Grey», og la all skyld for ekteskapsproblemet på bestselgeren.

Amanda McAlister forteller at dette er den første av en rekke saker som er dukket opp i kjølvannet av Fifty Shades-fenomenet.

- Det har skjedd en forandring i holdningen til sex. Tidligere var det mennene som klaget når det ikke var nok action på soverommet, men nå er det kvinnene som synes mannfolka er blitt kjedelige.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!