VISTE FREM NY RING PÅ INSTAGRAM: Kylie Jenner er ikke fremmed for iøyenfallende smykker, og viste nylig frem en gigantisk diamantring på Instagram. Ringen har fått ryktene om en forlovelse med kjæresten Travis Scott til å blusse opp.
VISTE FREM NY RING PÅ INSTAGRAM: Kylie Jenner er ikke fremmed for iøyenfallende smykker, og viste nylig frem en gigantisk diamantring på Instagram. Ringen har fått ryktene om en forlovelse med kjæresten Travis Scott til å blusse opp. Foto: James Devaney / Contributor / Getty Images

Underholdning

Kylie Jenners nye ring har satt fart på forlovelsesryktene

Kan Travis ha stilt det store spørsmålet?

Publisert Oppdatert

Spekulasjonene om en forlovelse med kjæresten Travis Scott (26) har igjen blusset opp rundt realitykjendis og sminkemogul Kylie Jenner (21).

For kort tid siden postet Jenner et bilde av seg selv med en diamantring på fingeren på Instagram, og det er dette bildet som nå har fått fansen til å begynne å diskutere:

View this post on Instagram

💙

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Som Elle påpeker, er det kun kort tid siden Travis Scott uttalte i et intervju med Rolling Stone at han planlegger å fri til kjæresten.

- Vi kommer til å gifte oss snart. Jeg må bare manne meg opp. Jeg må fri på en fet måte, sa han til magasinet.

Senere på kvelden, var Kylie Jenner å se ute og rundt, med samme ring på fingeren. Paparazziene kastet seg gladelig over henne, og fikk enda bedre bilder av den gigantiske ringen. Se bildene hos Daily Mail her.

Paret har datteren Stormi (11 måneder) sammen, og lignende rykter dukket opp i fjor, da Kylie var å se i videoen de postet på YouTube i anledning datterens fødsel, også med en stor ring på fingeren.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!