Underholdning

James Charles gir Kylie Jenner den perfekte halloween-makeoveren

Og - han fikk henne til å åpne opp om flere barn!

Publisert Oppdatert

For dere som ennå ikke kjenner til James Charles, merk dere navnet. Den 19 år gamle beauty-youtuberen er en av de største i gamet til dags dato. Og man vet man har nailet det når selveste Kylie Jenner (21) ønsker seg en collab.

Tilbake i juli tweetet Kylie Jenner til James Charles at hun ønsket å gjøre et samarbeid med ham, og drøye tre måneder senere skjedde det. Se videoen fra YouTube øverst i saken.

De to makeupjunkiene satte seg ned og gjorde en skjelettinspirert look hvor de reklamerte for Kylie Jenners halloweenpalett, men samtidig tok de en liten prat om Kylies nye liv som mor til Stormi (8 mnd.)

- Hun forandrer seg hver dag. Hun er i ferd med å bli en liten person. Hun minner meg mye om Kendall i personlighet, sier Kylie i videoen.

Kylie forteller videre at hun føler hun var ment for å få barn hele veien og at hun allerede som liten drømte om å bli mor. Det viser seg også at hun er helt åpen for å gi datteren flere søsken:

- Jeg vil ha flere! Men når er spørsmålet, innrømmet hun.

Les også: Så stor er formuen til Kylie Jenner

På spørsmål fra James om hun vil gi datteren en bror eller en søster, sier hun:

- Bare søstre.

- Jeg vil ha typ sju jenter... og så kanskje jeg vil vurdere en gutt, legger hun til.

Det er ikke første gangen den nesten nybakte moren har uttalt at hun ønsker å få flere barn. I en nylig episode av Keeping Up With The Kardashians, uttalte hun at hun liker å være gravid.

- Jeg likte det. Jeg savner det, sa Kylie til storesøster Kim Kardashian da hun spurte hva hun syntes om å være gravid.

- Jeg hadde en enkel graviditet.

Les også: Gjør narr av at Kylie Jenner er selvskapt

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!