TOK MED DATTEREN: Kylie Jenner og Travis Scott skal ha satt forholdet på pause, men har datteren Stormi som førsteprioritet.
TOK MED DATTEREN: Kylie Jenner og Travis Scott skal ha satt forholdet på pause, men har datteren Stormi som førsteprioritet. Foto: Splash News / NTB scanpix

Kylie Jenner og Travis Scott

Tok med datteren på gresskarfarm

Setter foreldrerollen først.

Publisert Oppdatert

Nyheten om at Kylie Jenner (22) og Travis Scott (28) har tatt en pause i forholdet rystet underholdningsinteresserte over hele verden i begynnelsen av oktober.

Superparet, som nå står på hold, har datteren Stormi (1,5 år) sammen, og skal ha henne som førsteprioritet, selv om de for øyeblikket ikke er kjærester.

Nylig beviste de sine egne utsagn, og tok med datteren på gresskarfarm.

Kylie Jenner delte et utvalg idylliske bilder av seg selv og Stormi omgitt av gresskar på Instagram med bildeteksten «la festen begynne». De fleste som følger henne, vet at makeupmogulen/realitystjernern har mye entusiasme for den kommende halloweenfeiringen, og gjerne pynter med overdådige dekorasjoner i god tid før 31. oktober.

View this post on Instagram

let the festivities begin 🧡

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

På ett av bildene ser vi også True Thompson (1,5 år), Khloe Kardashians datter og Kylies niese.

Travis Scott på sin side oppdaterte Insta-story med et bilde av seg selv med ryggen til og en leende Stormi samme dag utenfor en gårdsbygning med gresskardekorasjoner.

Travis Scott med datteren Stormi.
Travis Scott med datteren Stormi. Foto: Skjermdump / Instagram

Etter at pausen mellom de to kjendisene ble kjent, flommet internett over med rykter om at Kylie Jenner hadde reist på byen med eksen Tyga (29). Kylie Jenner gikk senere ut på Twitter og sa at internett gjør ting hundre ganger mer dramatisk enn de egentlig er.

«Dere ser meg slippe av to av vennene mine på et studio der han (Tyga, red. anm.) tilfeldigvis var» skrev hun i en tweet.

Hun fortsetter:

«Travis og jeg er på bølgelengde med hverandre. Vennskapet vårt og datteren vår er førsteprioritet».

De har valgt å holde årsaken til bruddet for seg selv, men flere har spekulert i at det kan være ulike prioriteringer som skal være årsaken.

For rundt to uker siden skrev magasinet People at Kylie Jenner ønsket seg nok et barn og vil satse alt på familielivet, mens Travis Scott vil pleie artistkarrieren sin.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!