Foto: Splash News (Splash News)

Kylie Jenner og Travis Scott sett sammen for første gang i offentligheten etter at de ble foreldre

Spiste sushi på supertrendy restaurant.

Publisert

De relativt nybakte foreldrene Kylie Jenner (20) og Travis Scott (25) ble sett sammen for første gang ute blant folk etter at de tidligere i februar ble foreldre til lille Stormi Webster. 

I helgen ble paret sett mens de spiste sushi med venner på den trendy restauranten Nobi i Malibu, på vestsiden av Los Angeles.

Les også: Kylie Jenner twitrer om datteren for første gang

Kylie Jenner og Travis Scott ble sett sammen ute i offentligheten for første gang siden de ble foreldre i helgen. Her omringet av livvakter (og Kylies bestevenninne Jordyn Woods) mens de forlater restauranten Nobi. 
Kylie Jenner og Travis Scott ble sett sammen ute i offentligheten for første gang siden de ble foreldre i helgen. Her omringet av livvakter (og Kylies bestevenninne Jordyn Woods) mens de forlater restauranten Nobi.  Foto: Jacson / Splash News (Splash News)

Kylie og Travis forlot stedet med en hel hær av livvakter og reiste av gårde i den svarte LaFerrarien de kjørte. 

En fun fact - nylig ble en lik bil auksjonert bort for 7,5 millioner dollar, eller 59 millioner norske kroner. 

En kilde sier til E! Online

- Kylie hadde med seg en tjukk, rød kåpe for å holde seg varm. De hadde livvakter som holdt øye med bordet deres, slik at ingen kunne komme med tilnærminger til dem eller komme for nærme. Kylie så ut til å være glad for å være ute blant folk. 

Gjengen satt ned på restauranten i litt over en time før det bærte videre. 

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!