EKS-BFFS: Radarparet Jordyn Woods og Kylie Jenner slik vi er vant til å se dem. Vennskapet deres skal ha fått en skikkelig ripe i lakken etter at utroskapssaken mellom Jordyn, Tristan Thompson og Khloe Kardashian traff internett for to uker siden.
EKS-BFFS: Radarparet Jordyn Woods og Kylie Jenner slik vi er vant til å se dem. Vennskapet deres skal ha fått en skikkelig ripe i lakken etter at utroskapssaken mellom Jordyn, Tristan Thompson og Khloe Kardashian traff internett for to uker siden. Foto: Skjermdump / Instagram

Underholdning

- Kylie Jenner og Jordyn Woods trenger mer tid for å lege sårene

Vennskapet til de tidligere uadskillelige venninnene skal ha fått en skikkelig ripe i lakken.

Publisert Oppdatert

Eks-BFFs Kylie Jenner (21) og Jordyn Woods er et stykke unna å være nettopp BFFs igjen om dagen, skal vi tro de siste rapportene fra Calabasas.

Kilder nær begge damene forteller til kjendisnettstedet TMZ at forholdet deres er langt fra reparert, grunnet at de knapt har snakket med hverandre i etterkant av at nyheten om det mye omtalte kysset mellom Tristan Thompson og Jordyn Woods traff internett.

Jordyn skal foreløpig ikke ha flyttet tingene sine ut fra gjestehuset til Kylie, hvor hun har bodd den siste tiden, eller lagt planer om hva hun skal gjøre med dem.

Det var for drøye to uker siden at underholdningsinteresserte over hele verden kunne lese at Khloe Kardashians daværende kjæreste, NBA-stjernen Tristan Thompson (27), hadde vært utro mot henne med søsteren Kylie Jenners beste venninne, Jordyn Woods.

Hevder det ikke var romantisk

Forrige uke tok Jordyn noe av skylden for alt oppstyret, da hun stilte opp i Jada Pinkett Smiths talkshow «Red Table Talk». Hun fortalte der at angret på at hun reiste på hjemmefesten hos Cleveland Cavaliers-spilleren.

Hun innrømmet også at hun og Tristan hadde kysset, men hevder at det ikke lå noe romantisk bak, og at de hverken i fortiden har hatt, og i all overskuelig fremtid vil ha, sex.

Jordyn sier hun heller ikke er årsaken til bruddet mellom Khloe og Tristan.

TREKANTDRAMA: Jordyn Woods, Tristan Thompson og Khloe Kardashian.
TREKANTDRAMA: Jordyn Woods, Tristan Thompson og Khloe Kardashian. Foto: Instagram / Getty Images

Tonet ned anklagene

Khloe Kardashian (34) gikk først ut og anklaget Jordyn Woods for å ha «splittet familien» hennes i etterkant av intervjuet, men har i ettertid moderert seg.

Nå legger hun ikke lenger skylden for bruddet mellom henne og Tristan på den 21 år gamle Instagram-modellen.

Foto: Skjermdump / Instagram

Lørdag 2. mars la Kardashian ut en rekke tweets, hvor hun adresserte situasjonen hun nå befinner seg i:

«Det har vært en forferdelig uke og jeg vet at alle er lei av å høre om alt (i likhet med meg), jeg befinner meg i en berg-og-dal-bane av føellser og jeg har sagt ting jeg ikke burde ha sagt. Ærlig talt, så er ikke det at Tristan er utro mot meg og ydmyker meg, et like stort sjokk som første gang».

Videre skriver hun:

«Det som har vært vanskeligere og mer smertefullt er å bli såret av noen så nær meg. Noen jeg elsker og som jeg behandler som en lillesøster. Men Jordyn skal ikke klandres for bruddet i familien min. Det var Tristans feil.»

«Jeg må gå videre med livet mitt og være takknemlig for det jeg har, familien min, helsen min og min nydelige baby True.»

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!