LANSERER MAKEUP SAMMEN: Kylie Jenner og bestevenninnen Jordyn Woods henger sammen som erteris. Nå lanserer de for første gang også makeup sammen, og feiret nyheten med en lettkledd fotoshoot.
LANSERER MAKEUP SAMMEN: Kylie Jenner og bestevenninnen Jordyn Woods henger sammen som erteris. Nå lanserer de for første gang også makeup sammen, og feiret nyheten med en lettkledd fotoshoot. Foto: Instagram

Underholdning

Kylie Jenner og Jordyn Woods stiller lettkledd i fotoshoot for ny makeupkolleksjon

Advarsel: Det blir glitrende bodysuits og nudefargede badedrakter i massevis.

Publisert Oppdatert

Kylie Jenner (21) og bestevenninnen Jordyn Woods (20) holder sammen i tykt og tynt og er egentlig sjeldent å se hver for seg.

Nå lanserer de for første gang også makeup sammen. Makeupkolleksjonen har fått navnet JordynxKylie, og vil føres av Kylies eget sminkemerke.

Kylie feiret nyheten i kjent stil med en lettkledd fotoshoot hvor hun og Jordyn stilte i nudefargede badedrakter, glitrende bodysuits og kjoler:

View this post on Instagram

two days left 💍👀💋 @kyliecosmetics

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Se også videoklipp fra promovideoen på YouTube her:

Øyeskygger, highlightere og leppeprodukter

Midt oppi alt glitteret må vi innrømme at det var litt vanskelig å holde fokuset på sminken i seg selv, så derfor sjekket vi ut Instagram-kontoen til Kylie Cosmetics i samme slengen.

Så langt vet vi at kolleksjonen består av en øyeskyggepalett, som ser slik ut:

I tillegg inneholder kolleksjonen en highlighterpalett, lipglosser og leppestifter. For ikke å glemme - en flytende, gullfarget lipgloss (?) ved navnet «Highgloss»:

View this post on Instagram

goals 🙌🏼♥️♥️ #KyliexJordyn 09.21

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

Øyenskyggepalletten er holdt i varme toner, ispedd noen innslag av lilla, grønt og skimrende nyanser, mens leppefargene er varme og gullglitrende.

Stor suksess

Kylie Jenner har hatt stor suksess med sminkemerket sitt Kylie Cosmetics de to siste årene, og er på god vei til å bli milliardær i svært ung alder.

Til å begynne med førte Kylie Cosmetics kun lipkits - matte leppestifter og liplinere solgt sammen i et såkalt «lipkit». Senere har produktkatalogen blitt utividet til også å omfatte øyenskygger, highligtere og glosser, for å nevne noe.

Ifølge Time omsatte makeupmerket for hele 386 millioner dollar i 2017 - dette tilsvarer omkring 3,1 milliarder norske kroner. WWD spår at selskapet kommer til å være verdt en milliard dollar før 2022.

I 2017 ble hun det yngste navnet på inntektslisten til Forbes, og ble listet med en inntekt på 41 millioner dollar eller 331 millioner norske kroner.

Ifølge Time hadde Kylie Jenner en formue på 50 millioner dollar, eller 403 millioner kroner, i 2017. Inntektene hennes kommer blant annet fra sponsede produktomtaler, familiens TV-show og kleskolleksjonen hennes - i tillegg til Kylie Cosmetics, selvfølgelig.

Les også: Her er en total oversikt over Kylie Jenners venner i gravidvideoen hennes

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!