NYE SPEKULASJONER: Fansen elsker å spekulere i siste nytt i forholdet til Travis Scott og Kylie Jenner. Her er paret på Louis Vuittons motevisning under Paris Fashion Week 21. juni 2018.
NYE SPEKULASJONER: Fansen elsker å spekulere i siste nytt i forholdet til Travis Scott og Kylie Jenner. Her er paret på Louis Vuittons motevisning under Paris Fashion Week 21. juni 2018. Foto: Swan Gallet/wwd/rex/shutterstock/NTB scanpix

Underholdning

Kylie Jenner kaller Travis Scott for «mannen sin» - og får bryllupsspekulasjonene til å blusse opp

Ringer bryllupsklokkene snart for Kylie Jenner og barnefar Travis Scott? Det vites på nåværende tidspunkt ikke, men her er alle hintene som har fått ryktebørsen til å gå varm.

Publisert Oppdatert

For ganske nøyaktig ett år siden var det store spørsmålet alle med et snev av interesse for popkultur generelt og Kardashians spesielt stilte seg: Er Kylie Jenner (21) gravid eller ei? I Side2-redaksjonen skal vi ærlig innrømme at akkurat dette var et hett diskusjonstema for opptil flere lunsjpauser.

Luringen satte en stopp for spekulasjonene da hun la ut en post på Instagram 4. februar 2018, hvor hun kunne avsløre at hun var blitt mamma til lille Stormi Webster 1. februar, og at hun hadde holdt svangerskapet skjult for alle unntatt de nærmeste. Grunnen var at hun ønsket ro og å slippe stress i tiden hun gikk gravid med datteren.

Imponerende, og vi vil jo si at det å skjule for eksempel et bryllup er en ganske mye enklere prosedyre enn å unngå absolutt alt av presse i ni hele måneder.

Nå lurer nemlig alle på om Kylie og kjæresten Travis Scott (26) planlegger, eller kanskje allerede har, giftet seg.

Les også: Så stor er formuen til Kylie Jenner

Kalte barnefaren for «mannen sin»

Bakgrunnen for at diskusjonen igjen nå er høyaktuell, er dette bildet Kylie nylig la ut på Instagram:

View this post on Instagram

extraño a mi esposo

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Ikke i seg selv et spesielt overraskende eller oppsiktsvekkende lettkledd-bilde til et medlem av Kardashian-/Jenner-klanen å være. Det som imidlertid har fått fansen til å klikke på Twitter, er derimot bildeteksten: «Extraño a mi esposo»

Som på godt norsk betyr: «Jeg savner mannen min».

Flere store medier, som Daily Mail, Harper's Bazaar og Cosmopolitan omtaler bildet.

Et par av Twitter-reaksjonene i etterkant, vær så god:

Det er ikke første gang Kylie kaller Travis for «hubby», «husband» og den slags. Hun har opp til flere ganger postet innlegg på Instagram hvor hun omtaler barnefaren sin som «mannen sin».

Bare sjekk her:

Hvorvidt dette kun er en sjargong de to har seg i mellom, eller om de faktisk er mann og kone, er et spørsmål som fortsatt står ubesvart.

Det ble heller ikke akkurat satt en stopper for ryktene da Kylie postet dette bildet på Instagram i desember 2018, hvor både hun og Travis er kledd i hvitt og toppet det hele med en 💍💍💍diamantring-emoji💍💍💍

(Ikke akkurat noe du gjør med et forbigående crush du har litt blandede følelser for...)

DIAMANTRING: Travis og Kylie, begge kledd i hvitt og toppet med en diamantring-emoji.
DIAMANTRING: Travis og Kylie, begge kledd i hvitt og toppet med en diamantring-emoji. Foto: Skjermdump / Instagram

Ny ring

Tidligere i januar debuterte Kylie Jenner med en ny ring på fingeren på Instagram. Dette var en stor diamantring, som kan ligne en forlovelsesring.

View this post on Instagram

💙

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Twttter kunne selvfølgelig ikke styre seg, og også vi i Side2 skrev en sak om den nye ringen.

Senere på kvelden var Kylie Jenner å se ute og rundt med samme ring på fingeren. Paparazziene kastet seg gladelig over henne, og fikk enda bedre bilder av den gigantiske ringen. Se bildene hos Daily Mail her.

Det dukket opp lignende rykter i fjor, da Kylie var å se i videoen de postet på YouTube i anledning datterens fødsel, også med en stor ring på fingeren.

Ubekvemme storesøstre

For ikke å snakke om hvor utrolig ubekvemme Kourtney, Kim og Khloé Kardashian ble da de nylig gjestet talkshowet Watch What Happens Live hvor ble spurt om de trodde Kylie og Travis kom til å forlove seg.

«Jeg... Jeg tror de kommer til å gjøre det» sier Kim, mens Khloé mumler et «ja».

Se klippet under:

Som Cosmopolitan så fint påpeker (dette er selvfølgelig KUN spekulasjoner) - de merkelige ansiktsuttrykkene var mange:

Foto: Skjermdump / WWHL
Foto: Skjermdump / WWHL

Her er det generelt mye å ta tak i, som stammingen til Kim, Kourtneys stive blikk og Khloés tilsynelatende likegyldige innstilling til at lillesøsteren har funnet mannen hun kanskje vil gifte seg med. Men hvem vet, kanskje jentene bare hadde en dårlig dag.

Planlegger å fri

Elle påpekte i januar at det kun er kort tid siden Travis Scott uttalte i et intervju med Rolling Stone at han planlegger å fri til kjæresten:

- Vi kommer til å gifte oss snart. Jeg må bare manne meg opp. Jeg må fri på en fet måte, sa han til magasinet.

Uansett blir det spennende å følge med på Instagram utover våren!

*Henter popcorn og setter på KUWTK - episoden med Kim og Kanyes bryllup*🍿🍿🍿

Foreløpig ser Kylies innstilling til å avsløre hemmeligheter ut til å være som dette:

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!