TOK UT FILLERS: Kylie Jenner tok i sommer ut leppefillerne hun har blitt verdenskjent for. Den unge makeupgründeren pryder nå forsiden av Vogue Australia, hvor hun snakker ut om blant annet dét. Her på MTV Video Music Awards 20. august 2018.
TOK UT FILLERS: Kylie Jenner tok i sommer ut leppefillerne hun har blitt verdenskjent for. Den unge makeupgründeren pryder nå forsiden av Vogue Australia, hvor hun snakker ut om blant annet dét. Her på MTV Video Music Awards 20. august 2018. Foto: Axelle/Bauer-Griffin / Contributor/Getty Images

Underholdning

Kylie Jenner snakker ut i Vogue Australia: - Jeg ble besatt av lepper

Det yngste medlemmet i Kardashian/Jenner-klanen om leppefillers, sminkesuksessen og det å bli mamma.

Publisert Oppdatert

Kylie Jenner fylte akkurat 21 år, men er allerede på god vei til å bli dollarmilliardær.

Businesskvinnen, makeupgründeren, moren og kjæresten pryder for første gang septemberutgaven av australske Vogue og har i den forbindelse snakket ut i et «intervju» med søsteren Kendall Jenner.

I samtalen snakker de to søstrene om løst og fast, og er innom flere temaer som den siste tiden har vært omdiskutert i mediene. Blant annet leppefillers. Kylie Jenner har blitt verdenskjent for sine fillers - som hun valgte å fjerne i sommer.

Les også: Så stor er formuen til Kylie Jenner

Kylie Jenner på forsiden av Vogue Australia
Kylie Jenner på forsiden av Vogue Australia Foto: Faksimile Vogue Australia

- Jeg bare elsket større lepper

På spørsmål fra søsteren om hvordan makeupmerket hennes Kylie Cosmetics ble til, svarer Kylie:

- Mine lip kits startet med nummer én - min besettelse med makeup og lepper, spesifikt og akkurat hvordan jeg tok usikkerheten rundt leppene mine og gjøre det til businessmodellen min. Noe jeg ble besatt av, var lepper og leppestift og hvordan det å ha på leppestift fikk meg til å føle meg. Jeg bare elsket større lepper, og jeg ble besatt. I dag kan jeg fortsatt ikke forlate huset uten å ha på meg leppestift. Så jeg tror jeg bare er besatt av å legge sminke, se på tutorials og det er på en måte slik Kylie Cosmetics startet.

I samtalen med Kendall Jenner forteller hun om at hun har lært seg at hun kommer til å gjøre feil, og at hun må gjøre sitt beste.

Benektet injeksjoner

Den unge makeupmogulen tok fillers i leppene i 2015, og benektet lenge at hun hadde gjort noen inngrep. Leppene ble hennes mest omtalte varemerke etter at tenåringer begynte å forstørre leppene sine ved hjelp av shotteglass eller flaskehalser for å skape vakuum, og Kylie selv ble utskjelt for å skape en usunn trend for unge. Senere innrømmet hun i Keeping Up With The Kardashians at hun hadde tatt leppeinjeksjoner på grunn av usikkerheten sin rundt eget utseende.

Hun hevder likevel at andres mening ikke spilte noen rolle for henne da hun tok avgjørelsen om leppefillers:

- Jeg tror jeg ville gjort det samme (i dag, red. anm.), for usikkerheten rundt leppene mine stammet ikke fra at folk sa noe. Jeg tror ikke en gang folk kommenterte leppene mine. Vi har alle usikkerheter, ikke sant? Ingen er perfekte, og dette er min greie.

Forandret etter at hun ble mor

Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott (26) ble foreldre til Stormi Webster 1. februar 2018. De holdt graviditeten skjult for alle, og selv om ryktene gikk om at hun ventet barn, hverken bekreftet eller avkreftet hun noe før datteren var kommet til verden.

Til Kendall Jenner og Vogue forteller hun hvordan det å bli mor har fått henne til å elske deler av seg selv hun ikke gjorde tidligere:

View this post on Instagram

my heart

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

- Jeg føler at det å få barn, og tenke på skjønnhet i fremtiden definitivt har endret meg, og jeg føler at det har fått meg til å elske og akseptere alle sider av meg selv. Til og med ørene mine, jeg har alltid følt at de var for utstikkende, og hun (Stormi, red. anm.) har de samme ørene som meg, så nå elsker jeg ørene mine. Det handler å ha et annet syn på livet som jeg kan overføre til henne. Jeg vil være et eksempel for henne.

Les også: Kylie Jenner bli beskyldt for å skape kroppspress etter denne treningsselfien

Septemberutgaven av australske Vogue er i salg fra 27. august.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!