REGISTRERTE NYTT VAREMERKE: Kylie Jenner har registrert varemerket «Kylie Skin by Kylie Jenner» hos det amerikanske varemerkeregisteret.
REGISTRERTE NYTT VAREMERKE: Kylie Jenner har registrert varemerket «Kylie Skin by Kylie Jenner» hos det amerikanske varemerkeregisteret. Foto: Jerritt Clark / Contributor / Getty Images

Skjønnhet

Kylie Jenner har registrert nytt varemerke for hudpleie

*Kan tyde* på at makeupgründeren har planer om å utvide skjønnhetsmerket sitt ytterligere.

Publisert Oppdatert

Kylie Jenner (21) har gjort stor suksess med makeupmerket sitt, Kylie Cosmetics, på de to årene som har gått siden det ble lansert i 2016.

Til å begynne med besto produktlinjen kun av såkalte lip kits - liplinere og matte, flytende leppestifter - som ble solgt i sett. Senere utvidet hun med både øyeskygger, highlightere og blusher.

Registrerte tre varemerker og nettside

Nå kan det se ut til at hun med tiden har planer om å ta merket i en helt ny retning: 27. september ble nemlig varmerket «Kylie Skin by Kylie Jenner» registrert hos United States Patent and Trademark Office.

I beskrivelsen står det at varemerket vil omfatte ikke-medisinske hudpleiepreparater. Det vil si fuktighetskremer, hudkremer, hudrens, toner, ansiktsskrubb og kroppsskrubb, ansiktsmist, serumer, ansikts- og kroppsoljer og kroppspeeling.

Det kommer ikke frem hvorvidt makeupgründeren er i full gang med å utvikle en hudpleieserie eller om dette eventuelt vil finne sted et stykke frem i tid.

View this post on Instagram

glam on point

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Ifølge Cosmopolitan har hun samtidig også registrert to separate varemerker under navnet Kylie Skin. Det var nettsiden The Trademark Ninja som omtalte registreringen først. Nettsiden Kylieskin.com ble registrert 2. juli i år. Flere medier som Elle og Glamour omtaler også saken.

View this post on Instagram

@kyliejenner wearing Dirty Peach Lip Kit 🍑  #tbt

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

Håver inn på sminke

I 2017 ble Kylie det yngste navnet på inntektslisten til Forbes, og ble listet med en inntekt på 41 millioner dollar eller 331 millioner norske kroner.

Ifølge Time hadde Kylie Jenner en formue på 50 millioner dollar, eller 403 millioner kroner, i 2017. Makeupmerket hennes hadde en inntjening på svimlende 386 millioner dollar samme år - noe som tilsvarer 3,1 milliarder norske kroner. WWD spår at selskapet vil være verdt en milliard dollar innen 2022.

Selv om hun er på god vei til å bli dollarmilliardær, har det blitt gjort narr av at hun er selvskapt. Familien hennes, med storesøster Kim Kardashian i spissen, er USAs kanskje mest berømte. Kylie Jenner har vært i rampelyset mesteparten av livet, og mange mener hun har fått store muligheter kun ved å være en del av Kardashian-/Jenner-klanen.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!