Foto: (Instagram / Kylie Jenner)

Kylie Jenner (18) hyller plastisk kirurg

- De så helt oppblåste ut før, men nå er de naturlige og fyldige.

Publisert

(SIDE2): Det har gått ett år siden internett eksploderte over de fyldige leppene til Kylie Jenner (18), og superstjernen selv nektet for plastisk kirurgi eller injeksjoner.

I mai innså imidlertid Kylie at ingen trodde på at de fyldige leppene kun skyldtes strategisk bruk av lipliner, og innrømte at hun hadde tatt midlertidige injeksjoner i leppene.

Hyller ny kirurg

Nå tar imidlertid den yngste av Jenner-søstrene det hele et steg lenger, da hun i et intervju med New York Times hyller kirurgen som har fylt Juvéderm i leppene hennes.

- Dr. Ourian i Beverly Hills er den beste. Han får det til å se naturlig ut, sier Jenner til avis, før hun legger til:

- Jeg gikk til noen andre før, og det så bare helt oppblåst og unaturlig ut. Jeg anbefaler alle som er ute etter å forstørre leppene å velge et alternativ som er midlertidig, og kun varer i ti eller fire måneder. Det er irriterende å måtte gå tilbake hele tiden, men da har man i alle fall en mulighet til å slutte om man vil.

Tett bånd til familien

Kylie Jenner er imidlertid ikke den eneste fra Kardashian-klanen som går til Ourian når de vil ha ting fikset og rettet på.

Også Khloe Kardashian har tittet innom lokalet for å fjerne en tatovering med skriften «dad» hun hadde plassert nederst på korsryggen.

Kirurgen har også lagt ut et bilde av seg selv sammen med Rob og Kim Kardashian på Instagram, sammen med påskriften «den beste familien».

Ble du engasjert av denne saken? Lik oss på Facebook for å bli tipset om flere lignende saker!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!