View this post on Instagram

Looking back at Turks

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Kylie Jenner: - Rumpa mi er ekte

Ryktene om operasjoner svirrer stadig. Nå svare Kylie Jenner.

Publisert

(SIDE2):Kim Kardashians yngre søster, Kylie Jenner (19), forandrer stadig stil, som endring av hårfarge eller at hun går fra glamorøs til mer klassisk eller veldig avslappa i klesveien.

LES også: Kendall Jenner med ny look

Men det hun stadig vekk får høre, er at utseendet også forandrer seg drastisk. Med jevne mellomrom dukker spørsmålet om ulike plastiske-eller skjønnhetsoperasjoner opp.

LES mer: Regnbuefarget Kylie Jenner: Skifter hårfarge oftere enn de fleste

Det hevdes blant annet at hun har fikset på både leppene, ansiktet og rumpa. Førstnevnte har hun tidligere innrømmet. I en episode av realityshowet «Keeping up with the Kardashians» sa tenåringen at hun har tatt injeksjoner i leppene. Ikke så veldig overraskende for alle de som har fulgt The Kardashians lenge, og som dermed har sett henne som barn.

(Artikkelen fortsetter nedenfor Instagram-bildene)

View this post on Instagram

👸🏼

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

Hi

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

- Jeg har ikke operert rumpa

Når det gjelder ansiktsløfting eller lignende, sier Jenner nei. Det har hun ikke gjort. 19-åringen har selv valgt å svare på dette og en rekke spekulasjoner på sin offisielle side.

Så er det altså det siste ryktet, er rumpa ekte?  Og her nekter hun for inngrep av bakdelen. Hun mener vektøkning, og det at hun vet hvordan hun skal ta bilder, gjør at rumpa hennes ser stor ut, ifølge EliteDay.

- Jeg har ikke rumpeimplantater. Jeg pleide å veie 54 kilo, og jeg var veldig tynn. Men nå veier jeg mer, rundt 61 kilo. Men det er helt greit, jeg liker formene, sier hun og legger til:

- Jeg synes ikke akkurat jeg har stor rumpe, men jeg «vet mine riktige vinkler». 

LES OGSÅ SAKEN: Kylie Jenner hyller plastisk kirurgi

Screen9v2

Screen9v2

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!