- Kunne du ikke bare holdt kjeft?

Gunilla Persson krangler med Britt Ekland.

Publisert

(SIDE2:) - I forrige sesong sa jeg at Britt Ekland er en giftorm. Nå kan hun bevise om hun er det eller ikke, sier Gunilla Persson.

Tirsdag, i kveld, er det klart for andre episode av den nye sesongen med «Svenske Hollywoodfruer» på TV3.

Fruene har fått et nytt tilskudd i Åsa Vesterlund, og hun ønsker å samle alle sammen på en lunsj. Alle takker ja, men de er spente på hvordan det kommer til å gå, mest med tanke på Gunilla Persson, som er kjent for å skape diskusjoner

- I dag skal vi treffe Hollywood-frue Åsa. Dit kommer også «Grunilla», som alle i Los Angeles kaller henne, sier Britt Ekland.

Hun er den mest kjente av deltakerne, og har spilt Bond-pike i James Bond-filmen «Mannen med den gyldne pistol». Hun har også vært gift med Peter Sellers, og hatt et forhold med artisten Rod Stewart.

Vil ha unnskyldning

Forrige sesong ble avsluttet med en krangel mellom Britt og Gunilla, fordi sistnevnte skulle holde en teaterforestilling hvor hun var svært forsinket. Det likte Britt dårlig, og sa tydelig ifra om hva hun synes om Gunillas oppførsel, og at hun lot alle vente unødvendig lenge på henne.

Denne krangelen er tema før lunsjen, og Gunillas innstilling er at hun krever en beklagelse.

- Jeg går med åpent sinn. Men Britt Ekland må gå ned på sine knær og be meg om tilgivelse, sier Gunilla og fortsetter:

- Britt var ekstremt slem mot meg i forrige sesong. Hun kalte meg amatør. Hun burde føle skam når hun skal møte meg i dag.

Foto: TV3

- Tar ikke imot dritt!

Britt er i utgangspunktet klar for å la de tidligere uenighetene gå, og sier i programmet at hun skal prøve å lage god stemning. Men hun tar ikke imot dritt, påpeker hun.

Lunsjen mellom Hollywoodfruene begynner med klemmer, komplimenter og en skål i champagne. Men når Gunilla begynner å ta bilder, sier Britt i fra at hun ikke ønsker å la seg fotografere.

- Er det fordi jeg tar bilder? Det er så unødvendige diva-nykker, Britt, sier da Gunilla.

Deretter er den heftige diskusjonene mellom de fire kvinnene i gang.

Foto: Thomas Engström (TV3)

Gunilla hisser seg opp, og tar opp tråden fra forrige sesong, hvor Britt kalte henne en amatør. Hun vil ha en unnskyldning.

- Britt kommer inn på mitt show og skader mitt lille barn ved å kalle meg amatør. Kunne du ikke bare holdt kjeft og ventet fem minutter?

Anka banet vei

«Svenske Hollywoodfruer» er en svensk dokumentarserie om livet til kjente svenske kvinner i Los Angeles, California.

Programmet ble en suksess fra første episode, spesielt på grunn av den tidligere deltakeren Anna Anka. Hun var gift med artisten Paul Anka, og ble hyppig omtalt i media på grunn av sin atferd og spesielle utsagn. 

Det er til sammen laget syv sesonger av TV-serien, og TV3 har tidligere også laget en norsk versjon av konseptet, «Norske Hollywoodfruer».

Se hvordan lunsjen går på TV3 tirsdag klokken 20:30.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!