VAKKERT PAR: Kronprinsesse Victoria strålte sammen med ektemannen prins Daniel da paret ankom Grand Hotel i Stockholm for å delta på prisutdelingen.
VAKKERT PAR: Kronprinsesse Victoria strålte sammen med ektemannen prins Daniel da paret ankom Grand Hotel i Stockholm for å delta på prisutdelingen. Foto: Christine Olsson / TT / NTB scanpix

Mote

Kronprinsesse Victoria tok pusten fra alle i rosa drømmekjole

Kronprinsesse Victoria har sjeldent sett flottere ut enn da hun troppet opp i en fantastisk kreasjon som matchet den rosa løperen på Polarprisgallaen i Stockholm.

Publisert

Under den årlige Polarprisgallaen, også kjent som Polar Music Prize, var kronprinsesse Victoria (41) nok en gang den flotteste gjesten.

Hun velger ofte å promotere svensk design på tilstelninger som dette, og den lyserosa tylldrømmen av en kjole er laget av den svenske designeren Selam Fessahaye.

Kronprinsessen valgte å komplementere kjolen med store, rosa øredobber, rosa clutch-veske og nude pumps.

FULL MATCH: Victoria hadde valgt et par store øredobber som komplementerte fargen i den fantastiske kjolen.
FULL MATCH: Victoria hadde valgt et par store øredobber som komplementerte fargen i den fantastiske kjolen. Foto: Christine Olsson / TT / NTB scanpix

Kjolen er litt lengre bak enn foran, så Victoria fikk vist frem sine veltrente legger på den rosa løperen på vei inn til seremonien på Grand Hotel i Stockholm.

Håret var som vanlig dratt bakover, denne gangen i en lav knute i nakken. Med den fantastiske blomsterbuketten, som også matchet kjolen, var kronprinsessen virkelig et syn på vei inn til gallafesten.

Selv i de vakreste kjoler er det likevel det brede smilet som er Victorias flotteste tilbehør.

Polar Music Prize ble stiftet i 1989 av Stig «Stickan» Anderson, kjent som ABBAs manager. Prisene gis til personer, grupper eller institusjoner for deres innsats innen musikk.

PÅ VEI INN: På den rosa løperen fikk Victoria vist frem den flotte kjolen både foran og bak.
PÅ VEI INN: På den rosa løperen fikk Victoria vist frem den flotte kjolen både foran og bak. Foto: Christine Olsson / TT / NTB scanpix

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!