LETTKLEDD: Kourtney Kardashian er, i likhet med søstrene sine, ikke fremmed for å spille på kropp når hun fotograferes. Hun pryder forsiden av GQ Mexicos desember-/januar-utgave.
LETTKLEDD: Kourtney Kardashian er, i likhet med søstrene sine, ikke fremmed for å spille på kropp når hun fotograferes. Hun pryder forsiden av GQ Mexicos desember-/januar-utgave. Foto: Skjermdump/Instagram

Underholdning

Kourtney Kardashian kaster klærne for magasin

Føler seg styrket av å posere naken.

Publisert Oppdatert

I kjent Kardashian-stil kastet storesøster Kourtney Kardashian (39) klærne da hun stilte opp på photoshoot med GQ Mexico i deres desember/januar-utgave.

På de fleste bilde er Kourtney kledd opp i bodyer eller undertøy, men photoshooten inneholder også to bilder hvor hun poserer helt naken.

- Jeg er veldig komfortabel med meg selv, og jeg synes det er viktig å vise positive bilder av kroppene våre, uttaler Kourtney til magasinet ifølge People.

I intervjuet som følger bildeserien forteller trebarnsmoren også hvordan det å posere naken gjør at hun føler seg sterk, også mens hun var gravid.

- En kropp under graviditet er vakkert. Jeg har alltid likt å være gravid, det er en veldig fin prosess og det er hva jeg ønsket å vise, forteller hun.

Les også: Å se på Keeping Up With The Kardashians kan gjøre deg til en dårligere person

Kortuney Kardashian. og eksen Scott Disick har slått opp flere ganger, og har ikke vært et par siden 2015. Paret har tre barn sammen.

Kourtney er nå singel, og ga også GQ et par kommentarer om hva hun ser etter i en mann, skriver E! Online.

- Det er veldig viktig at partneren min er trygg på seg selv, at han vet hvem han er slik at han ikke føler seg tvunget til å bevise noe overfor noen. Han må også være forståelsesfull og akseptere meg for den jeg er.

Les også: Gjør narr av at Kylie Jenner er selvskapt

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!