TAR OVER: Stian Blipp og Helene Olafsen tar over Senkveld fredag 14. september.
TAR OVER: Stian Blipp og Helene Olafsen tar over Senkveld fredag 14. september. Foto: Morten Bendiksen / Her og Nå

Underholdning

Nye «Senkveld»: - Får ut masse lekenhet og bøll med Helene

Klart for første «Senkveld» med ny programlederduo.

Publisert Oppdatert

Fredag kveld er det klart for høstens aller første «Senkveld». Og ikke bare det: Det er første program ut med ny programlederduo, etter at Thomas Numme (48) og Harald Rønneberg (45) takket for seg etter 15 fantastiske år i våres.

Nå er det Helene Olafsen (28) og Stian Blipp (28) som skal lose seerne gjennom fredagskveldene på TV2.

– Jeg og Stian har brukt all vår våkne tid sammen etter sommerferien. Jeg vet hvordan jeg skal få han til å le, jeg vet hva som irriterer ham, og ikke minst: jeg vet at jeg har verdens beste makker i «Senkveld». Jeg har sett han både dønn sliten, lykkelig og fly forbannet. Vi kunne ikke fått en bedre start på samarbeidet, sier Helene i en pressemelding fra TV 2.

- Som å arrangere jul hos noen andre

– Det er jo som å komme inn og skulle arrangere jul hos noen som har gjort det på sin måte i 15 år allerede, sa Helene og Stian til Her og Nå da det ble kjent at de skulle lede det populære fredagsprogrammet.

Duoen innrømmer at nervene nå begynner å melde seg før premieren.

– Egentlig må vi bare prøve å ha det så gøy som mulig med dette, og ikke la oppgavene være så store at vi bare blir for seriøse og nervøse. Men det er klart at vi er veldig spente, sier Stian Blipp til Her og Nå.

- Har hatt en spinnvill innspilling av «Camp Senkveld»

Både Helene og Stian er kjent for å ha mye energi. Hun er tidligere snøbrettproff. Han er alltid full av liv. Dermed er det kanskje ikke så overraskende at det heller ikke har vært rolig under planleggingen av «Senkveld» og under innspillingen av «Camp Senkveld» i Kragerø tidligere i sommer.

Her skal deltagerne gjennom 14 konkurranser som utfordrer dem både fysisk og psykisk.

– Sammen med Helene får jeg ut all lekenhet og bøll som jeg egentlig skal roe ned når jeg nå er blitt gift og seriøs. Vi har hatt en spinnvill innspilling av «Camp Senkveld». Nå gleder vi oss enormt til å gå i studio og bruke all energien på å lage knallgod fredagsunderholdning sammen, sier Stian Blipp i pressemelding fra TV 2.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!