Foto: Splash (Instagram/Splash News splash)

Kjenner du dem igjen?

«Beverly Hills 90210»-stjernene møttes igjen. Les hva de har gjort de siste årene!

Publisert

(SIDE2): I oktober 1990 ble den amerikanske dramaserien «Beverly Hills 90210» sendt på amerikanske TV-skjermer for aller første gang, og kort tid etter visste hele verden hvem ungdommene med boligadresse i den snobbete delen av Hollywood var.

Jason Priestley, Shannen Doherty, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Luke Perry, Brian Austin Green og Tori Spelling var noen av skuespillerne som opplevde stjernestatus nærmest over natten og bildene av dem har nok vært å finne på mange en soveromsvegg verden over.

KANSKJE MINNES DU DENNE INTROEN:(Artikkelen fortsetter under videoen)

Møtte skuespillerkollegene
Serien overlevde opp og nedturer i over tyve år, men 17. mai 2000 ble den aller siste episoden av den Ian Spelling-produserte ungdomsserien tatt av skjermen da Fox mente kostnadene sammenlignet med utgiftene var for høye til at serien kunne holdes i live.

Flere spinn-offs har imidlertid holdt liv i flere av karakteren samt merkenavnet, og vi kan nevne Melrose Place og Models Inc i tillegg til nyproduksjonen av Beverly Hills i denne sammenheng.

Jennie Garth, som spilte Kelly Taylor i serien, er en av dem som har vært å se i flere videreføringer av programmet. Nå er hun aktuell med sitt eget realityshow, men det stopper henne ikke fra å møte opp med noen av sine tidligere skuespillerkolleger.

Her om dagen tvitret nemlig blondinen et bilde av seg selv, Jason Priestley og Luke Perry - kjent som henholdsvis Brandon Walsh og Dylan McKay i den populære serien.

- Meg og noen folk du kanskje kjenner igjen, skrev hun.

Foto: Getty

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Jennie Garth
Som nevnt over er Garth for tiden aktuell med realityserien «Jennie Garth: A Little Bit Country».

Den 40-årige skuespilleren, som opprinnelig er fra Urbana, Illinois, spilte også i flere filmer på 90-tallet før hun i 2002 hadde hovedrollen i serien «What I Like About You». Hun var også med i 2005-utgaven av «Beverly Hills, 90210».

Garth har vært gift to ganger. I 1994 giftet hun seg med Daniel Clark, men allerede i 1996 skilte de to lag. I 2001 giftet hun seg igjen med Peter Facinelli, men i år skal han ha søkt om skilsmisse etter at han dumpet Garth til fordel for en annen kvinne. Frøken Garth har tre barn med Facinelli.

Foto: Getty

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Jason Priestley
Canadisk-amerikanske, Jason Priestley, har rukket å bli 42 år. Som tvillingbroren til Brenda Walsh var han og hans fiktive familie selve handlingsmidtpunktet da «Beverly Hills 90120» først kom på skjermen i 1990.

Skuespilleren som vokste opp i Vancouver har etter Beverly Hills-suksessen hatt flere mindre roller i ulike filmer og serier og han har også prøvde seg som regissør. Han er for tiden aktuell med «Call Me Fitz».

Pirestley er lidenskapelig opptatt av bilkjøring og i 2002 ble han stygt skadet i en ulykke da han kjørte inn i en vegg i nesten 280 kilometer i timen.

Han giftet seg med Naomi Lowde-Priestley i 1995, og de to har to barn sammen.

Foto: Getty

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Luke Perry
Luke Perrys egentlig navn er Coy Luther Perry lll, og han vokste opp i Fredericktown i Ohio.

Den nå 45 år gamle skuespilleren spilte trøblete Dylan McKay og sjarmerte nok mange ungpikehjerter med sine dådyrøyne og var på mange måter utskuddet i den populære ungdomsserien. Han var også eldre enn sine skuespillerkolleger.

Perry forlot «Beverly Hills 90210» allerede i 1995, men kom tilbake i 1998 og var på rollelisten helt til siste episode i 2000. Til tross for og ha landet flere små roller i ulike filmer og TV-serier opp gjennom årene har suksessen latt vente på seg.

Skuespilleren giftet seg i 1993 med Minnie Sharp, men de to skilte lag i 2003. De to har to barn sammen, Jack og Sophie.

Foto: Getty

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!