MØTTES PÅ BAR: Luciana Barroso og Matt Damon møtte hverandre på baren hvor Barroso jobbet og har i dag fire barn sammen.
MØTTES PÅ BAR: Luciana Barroso og Matt Damon møtte hverandre på baren hvor Barroso jobbet og har i dag fire barn sammen. Foto: Shutterstock editorial / NTB scanpix

Underholdning

Kjendiser med helt vanlige kjærester

Det finnes flust av kjendiser som har funnet kjærligheten utenfor rampelyset. Med andre ord - ikke fortvil helt ennå hvis du fortsatt håper det blir deg og Brad Pitt en gang i fremtiden.

Publisert Oppdatert

Det er kanskje lett å få inntrykk av at kjendiser ofte finner kjærligheten med andre kjendiser. Vi har Hayley og Justin Bieber, Victoria og David Beckham, Will Smith og Jada Pinkett Smith, for å nevne et fåtall.

Andre derimot, har valgt å sjekke opp, eller la seg bli sjekket opp av, folk som mest sannsynlig ikke er kjent for de fleste av oss.

Det finnes en god del eksempler på dette også, og i denne saken presenterer vi derfor noen av kjendisene som har funnet seg kjærester som driver med helt andre ting enn å, vel - være kjendiser:

1. Matt Damon og Luciana Barroso

- Jeg fikk jackpot med kona mi. Jeg føler meg ferdig! uttalte «Jason Bourne»-stjernen Matt Damon da han gjestet Ellen DeGeneres i 2011.

I samme intervju forteller han også hvordan de møttes - da Matt Damon var i Miami for å spille inn filmen «Stuck On You». Han ble dratt med ut på byen for et par drinker av noen av de som jobbet i filmproduksjonen, og havnet tilfeldigvis på en bar der den kommende kona Luciana Barroso var bartender.

- Jeg fikk øye henne på andre siden av det folksomme rommet. Åtte år og fire barn senere er det livet mitt. Jeg vet ikke ellers hvordan stiene våre skulle krysset hverandre hvis det ikke skjedde.

Paret er foreldre til fire jenter sammen.

2. Anne Hathaway og Adam Shulman

BLE SAMMEN MED SMYKKEDESIGNER: Adam Shulman og Anne Hathaway møtte hverandre på filmfestival.
BLE SAMMEN MED SMYKKEDESIGNER: Adam Shulman og Anne Hathaway møtte hverandre på filmfestival. Foto: Splash News / NTB scanpix

Skuespiller Anne Hathaway og Adam Shulman møtte hverandre under Palm Springs Film Festival gjennom en felles venn.

TIl Harper's Bazaar har Hathaway fortalt at hun slo fast overfor den felles vennen:

- Jeg skal gifte meg med den mannen.

- Jeg tror han trodde at jeg var litt gæren, noe jeg litt er, men jeg er også snill.

Hun forteller at hun visste at Shulman var hennes livs kjærlighet fra det øyeblikket hun møtte ham, men at hun slet med å stole på folk på den tiden.

- Jeg visste også at jeg ikke kunne møtt ham på et verre tidspunkt. Jeg tok tilliten min med ut på en latterlig berg-og-dalbane med ham. [Jeg sa til ham:] «Jeg tror, fordi jeg må tro, at det som akkurat skjedde med meg er unntaket og ikke regelen, og at mennesker er gode og at du er et godt menneske, for jeg føler det. Jeg er ikke på et bra sted akkurat nå, men jeg går for dette.» Og han har aldri såret meg.

Shulman er smykkedesigner i dag, men har også jobbet som skuespiller. Anne er i skrivende stund gravid med deres andre barn.

3. Oprah Winfrey og Stedman Graham

SIDEN 1986: Oprah Winfrey og Stedman Graham har vært kjærester siden midten av 80-tallet.
SIDEN 1986: Oprah Winfrey og Stedman Graham har vært kjærester siden midten av 80-tallet. Foto: Shutterstock editorial / NTB scanpix

Talkshow-legende og mediemogul Oprah Winfrey og kjæresten Stedman Graham har vært sammen siden 1986.

Paret har ikke noe ønske om å gifte seg.

- Ingen tror det, men det er sant. Den eneste gangen jeg har brakt det på banen, er da jeg sa til Stedman: Hva ville skjedd hvis vi faktisk giftet oss?» Og svaret er: «Vi ville ikke vært sammen». Vi ville ikke holdt sammen, for ekteskap krever en annerledes måte å være på, uttalte Oprah til Vogue i 2017.

Hun forklarte at tolkningene deres av hva det vil si å være mann og kone var for tradisjonelle til at det passer for dem.

Stedman er foredragsholder, forfatter og podcaster.

4. Patrick Dempsey og Jillian Fink

STOR FAMILIE: Patrick Dempsey og Jillian Fink sammen med barna Tallula Dempsey, Darby Dempsey og Sullivan Dempsey.
STOR FAMILIE: Patrick Dempsey og Jillian Fink sammen med barna Tallula Dempsey, Darby Dempsey og Sullivan Dempsey. Foto: Splash News / NTB scanpix

Kort tid etter at skuespiller og sertifisert kjekkas Patrick Dempsey hadde skilt seg med Rochelle Parker i 1994, møtte han kjendishårstylisten og -makeupartisten Jillian Fink på en frisørsalong, ifølge Good Housekeeping.

Dempsey var innom for en kjapp klipp, og etter flere år med jevnlige hårklipper, fikk han nyss i at frisøren var singel og spurte henne ut på date. Det gikk mildt sagt veien, og paret flyttet sammen tre måneder etter sin første date.

De har nå vært gift siden 1999 og har tre barn sammen, Tallula, Darby og Sullivan Dempsey. Nå er Jillian Fink en av Hollywoods mest ettertraktede kjendisfrisører.

Hun har tidligere sagt til People om deres første møte:

- Jeg var sjokkert [...]. Samtidig var jeg lykkelig, for han var så søt.

5. Vince Vaughn og Kyla Weber

FRIDDE PÅ VALENTINSDAGEN: Vince Vaughn fridde til sin kjære Kyla Weber på valentinsdagen året etter at de møttes.
FRIDDE PÅ VALENTINSDAGEN: Vince Vaughn fridde til sin kjære Kyla Weber på valentinsdagen året etter at de møttes. Foto: Shutterstock editorial / NTB scanpix

Kyla Weber og Vince Vaughn møtte hverandre gjennom felles venner i 2008, og Vince skal ha fridd til henne på valentinsdagen det følgende året. De giftet seg i 2010.

Kyla er en kanadisk eiendomsmegler, ifølge E! Online.

6. Jon Bon Jovi og Dorothea Hurley

GIFT I 30 ÅR: Jon Bon Jovi og Dorothea Hurley kan feire 30 år som rette ektefolk i 2019.
GIFT I 30 ÅR: Jon Bon Jovi og Dorothea Hurley kan feire 30 år som rette ektefolk i 2019. Foto: Shutterstock editorial / NTB scanpix

Rockestjerne Jon Bon Jovi knuste nok mange hjerter da han giftet seg med sin Dorothea Hurley i 1989.

Paret møttes og ble kjærester på videregående, men giftet seg først mange år senere. (Fun fact: Bryllupet sto i Las Vegas, og en Elvis-imitator viet paret).

I et intervju med People i 2016 ga Jon Bon Jovi Dorothea æren for at han holder beina godt plantet på jorda:

- Jeg er den gærne visjonæren som har alt i lufta, og sømmene rakner. Hun er den som følger meg med limet og nålen og tråden og holder alt sammen.

Sammen har de fire barn - Stephanie, Jesse, Jacob og Romeo.

7. Cynthia Nixon og Christine Mariononi

GIFT I 2012: Cynthia Nixon og Christine Marinoni har vært gift i sju år.
GIFT I 2012: Cynthia Nixon og Christine Marinoni har vært gift i sju år. Foto: Stephen Shugerman / Stringer / Getty Images

«Sex and the City»-stjerne Cynthia Nixon giftet seg med Christine Marinoni i 2012.

Marinoni er en LGBT- og utdanningsaktivist, og har jobbet ved utdanningsdepartementet i New York, skriver NY Daily News.

Marinoni har i en årrekke arbeidet med å rette søkelys på problemene rundt homofobi i samme by, og startet sin reise som aktivist da hun selv kom ut av skapet i 1995, ifølge Bustle.

8. Christian Bale og Sibi Blazic

FLOTT PAR: Christian Bale og Sibi Blazic.
FLOTT PAR: Christian Bale og Sibi Blazic. Foto: Shutterstock editorial / NTB scanpix

Skuespiller Christian Bale møtte sin kommende kone da Sibi Blazic da hun jobbet som personlig assistent for skuespillerkollega og venn Winona Ryder. Paret skal ha rømt av gårde for å gifte seg i Las Vegas i 2000, noe som gjør at de i år kan feire 19 års bryllupsdag, skriver Marie Claire.

Sibi Blazic er tidligere modell, og har også jobbet som makeupartist, skuespiller og stuntkvinne.

Paret er private og liker å holde det slik, men i et intervju Us Magazine i forbindelse med «Hostiles»-premieren i 2017, fortalte Christian Bale:

- Hun er antakeligvis den sterkeste kvinnen jeg har møtt i hele mitt liv.

Før han skal ha snudd seg mot sin kjære og fortsatte:

- Og jeg... du gjør meg helt tårevåt. Jeg er så myk! Jeg tror ikke jeg er det, men så gjør du det mot meg!

Paret har to barn sammen.

9. Lisa Kudrow og Michel Stern

GIFT SIDEN -95: Michel Stern og Lisa Kudrow. Her er paret avbildet i 2006.
GIFT SIDEN -95: Michel Stern og Lisa Kudrow. Her er paret avbildet i 2006. Foto: Shutterstock editorial / NTB scanpix

«Friends»-stjerne Lisa Kudrow og reklamemannen Michel Stern har vært gift siden 1995, altså to år før «Friends» i det hele tatt hadde hatt premiere.

I Hollywood-sammenheng er lengden på ekteskapet deres, 24 år, imponerende. Sammen har de sønnen Julian Murray Stern.

10. Paul Rudd og Julie Yaeger

NYDELIGE: Julie Yaeger og Paul Rudd på den røde løperen for «Ant-Man and the Wasp». Paret har holdt sammen siden 1995.
NYDELIGE: Julie Yaeger og Paul Rudd på den røde løperen for «Ant-Man and the Wasp». Paret har holdt sammen siden 1995. Foto: Shutterstock editorial / NTB scanpix

Skuespiller Paul Rudd har vært av markedet siden 1995, da han og kona Julie Yaeger fant hverandre. I et intervju med Luke Crisell for magasinet Nylon Guys i 2011, gjengitt av Good Housekeeping, fortalte Paul Rudd om hvordan han traff Yaeger.

Skuespilleren, som den gang var i begynnelsen av 20-årene, hadde bestemt seg for å flytte til New York og skaffe seg en publisist, og det var på kontoret til publisisten at han møtte sin kommende kone, som jobbet der.

Paul Rudd var på den aktuelle dagen sent ute til en audition og Julie Yaeger tilbød seg å frakte bagasjen hans til en venns leilighet, slik at han kunne rekke avtalen. Senere ba Paul Julie ut på date og resten er historie. Paret giftet seg i 2003 og har to barn sammen, sønnen Jack Sullivan og datteren Darby. Yaeger jobber nå som manusforfatter.

11. Joseph Gordon-Levitt og Tasha McCauley

SJELDENT SYN: Joseph Gordon-Levitt og Tasha McCauley opptrer under Seth Rogens veldedighets-halloweenshow i 2016 - en av de få gangene paret har vært å se sammen på offentlige tilstelninger.
SJELDENT SYN: Joseph Gordon-Levitt og Tasha McCauley opptrer under Seth Rogens veldedighets-halloweenshow i 2016 - en av de få gangene paret har vært å se sammen på offentlige tilstelninger. Foto: Randy Shropshire / Stringer / Getty Images

Skuespiller Joseph Gordon-Levitt og Tasha McCauley giftet seg i 2014. Tasha McCauley er forsker, forretningskvinne og medgrunnlegger av et robotikkfirma kalt «Fellow Robots».

Paret er svært private, og er stort sett kun å se på paparazzibilder sammen. Vi fant imidlertid ett bilde i våre bildearkiver som representerer unntaket fra regelen ovenfor - da paret opptrådte under Seth Rogens veldedighets-halloweenshow i 2016. Se kort YouTube-snutt her.

De er foreldre til to små gutter sammen, en på to og en på fire år.

12. Eddie Redmayne og Hannah Bagshawe

PÅ RØD LØPER: Hannah Bagshawe og Eddie Redmayne på den røde løperen under premiren på «The Aeronauts».
PÅ RØD LØPER: Hannah Bagshawe og Eddie Redmayne på den røde løperen under premiren på «The Aeronauts». Foto: Shutterstock editorial / NTB scanpix

Skuespiller Eddie Redmayne og kona hans, PR-rådgiver innen finanssektoren, Hanna Bagshawe, startet som venner, ifølge Vogue.

På tiden da Redmayne var elev ved Eton College, en eksklusiv privatskole for gutter i alderen 13 til 18 år, gikk Bagshawe på en likende skole for jenter i nærheten. Ifølge motemagasinet skal Redmayne ha meldt seg frivillig til å vise klær på catwalken da Bagshawe og medelevene hennes holdt veldedighetsmotevisninger. Eddie Redmayne har forklart at han ikke hadde noe særlig drag på damene på dette tidspunktet:

- Jeg måtte gå catwalken i bar overkropp. Jeg var en «deigete», fregnete gutt, og jentene i publikum la ikke spesielt merke til meg, men jeg ble fulgt av den kjekkeste gutten på skolen og jentene brøt ut i jubel, noe som var traumatiserende! sa han til Daily Mail i 2015.

En av jentene la imidlertid merke til ham, og det var Hanna Bagshawe.

De delte interessen for kunst og teater og utviklet et nært vennskap, men startet først å date i 2012. Da gjorde de sin debut sammen på den røde løperen under premieren på «Les Misérables». Paret giftet seg i 2014 og har i dag to barn sammen.

13. Reese Witherspoon og Jim Toth

GIFT I ÅTTE ÅR: Jim Toth og Reese Witherspoon giftet seg i 2011.
GIFT I ÅTTE ÅR: Jim Toth og Reese Witherspoon giftet seg i 2011. Foto: Christopher Polk / Staff / Getty Images

Den Oscar-vinnende skuespilleren Reese Witherspoon har funnet lykken med manager Jim Toth.

Til Elle har Witherspoon fortalt at de to møtte hverandre hjemme hos en venn.

- Dette skjedde helt ut av det blå. En full fyr la an på meg og oppførte seg som en idiot mens han ropte til meg.

Mannen skal ha pekt på henne og snerret at hun ikke kjente ham.

- Da kom Jim bort og sa: «Vær så snill å unnskylde vennen min. Han har akkurat slått opp med noen.» Jim var en veldig god venn som dro ham ut av situasjonen. Det er bare sånn han er, en veldig god person.

Paret giftet seg i 2011 og har sønnen James Toth sammen. Fra før har Reese Witherspoon to barn.

14. Prins William og hertuginne Kate

MØTTES I STUDIETIDEN: Prins William og hertuginne Kate.
MØTTES I STUDIETIDEN: Prins William og hertuginne Kate. Foto: Wpa p

Selv om hertuginne Kate i dag er en av verdens mest profilerte kongelige og tabloidyngling av rang, har hun på ingen måte kjendisbakgrunn, men kommer fra en middelklassefamilie. Hun blir dermed den første fremtidige dronningen av England uten adelig bakgrunn.

Kates foreldre, Michael og Carole Middleton, møttes da de begge jobbet i luftfartsbransjen. Carole som kabinansatt og Michael som flygeleder. Familien ble rike etter at de startet sitt eget postordreselskap som solgte festtilbehør til barneselskaper på 80-tallet.

Prins William og hertuginne Kate, som den gang het Catherine Middleton, skal ha møttes i 2001 da de begge studerte ved det prestisjetunge universitetet St. Andrews i Skottland. Det skal imidlertid ha tatt ett år før de begynte å date.

Selv om det ryktes at de gjorde det slutt i 2007, valgte uansett paret å velge kjærligheten for hverandre og giftet seg i 2011. I dag har de tre barn sammen, Charlotte, George og Louis.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!