NYDELIG: Kronprinsesse Mette-Marit ikledd By Timo i 2015.
NYDELIG: Kronprinsesse Mette-Marit ikledd By Timo i 2015. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Mote

By Timo er kjendisenes favoritt - elsker norsk design

Da det svenske prinseparet skulle ønske sine følgere en god sommer, strålte prinsesse Sofia (34) i en nydelig sommerkjole fra norske By Timo. Og prinsessen er ikke den eneste som har lagt sin elsk på det norske klesmerket.

Publisert Oppdatert

Stråler

Kronprinsesse Mette-Marit (45) er en av dem som virkelig har lagt sin elsk på ByTimo. Hun har flere ganger brukt kjoler fra det norske designmerket, som her under et besøk i Litauen i 2018.

Allerede i 2014 brukte Mette-Marit denne kjolen under et besøk i Vietnam, dette var bare timer etter at den lyseblå kjolen var lansert hjemme i Norge.

Vakker

Prinsesse Sofia stråler i denne lekre sommerkjolen fra ByTimo. Svensk Damtidning skriver at den svenske prinsessen for alvor har fått øynene opp for klesmerket den siste tiden, og har brukt merket flere ganger.

PRINSESSE SOFIA: I en nydelig kjole fra By Timo.
PRINSESSE SOFIA: I en nydelig kjole fra By Timo. Foto: Skjermdump / Instagram

Sommerlig

Kronprinsesse Victoria (41) hadde på seg denne blomstrete kjolen fra ByTimo da hun deltok i dåpen til niesen, prinsesse Adrienne i juni 2018.

– Det er så kult å se kronprinsesse Victoria i kjolen vår. Hun ser fantastisk ut, og det er en ære at hun ønsker å gå i vårt design, sa Elisa Mollatt i ByTimo til MinMote i fjor.

KRONPRINSESSE VICTORIA: I By Timo i 2018.
KRONPRINSESSE VICTORIA: I By Timo i 2018. Foto: Michael Campanella / Getty Images

Hollywood-stjerne

Også i Hollywood begynner stjernene å få øynene opp for norske ByTimo.

Skuespilleren Gwyneth Paltrow (46) har brukt kjoler fra det norske klesmerket. Begge gangene har hun brukt kjoler fra ByTimos samarbeid med Pia Tjelta (41).

– Det er helt eksepsjonelt og veldig kult! Vi blir selvsagt sykt stolte og det er litt uvirkelig, sa Tjelta til VG i 2014 etter at Paltrow viste seg i en av hennes kjoler for første gang.

GWYNETH PALTROW: I kjole fra By Timo.
GWYNETH PALTROW: I kjole fra By Timo. Foto: Steven Henry / AFP / NTB scanpix
Foto: Skjermdump / Instagram

Suksess

Norske Tine Mollatt har siden 2004 hatt stor suksess med sitt klesmerke ByTimo, og er selvfølgelig fornøyd med at både norske og utenlandske kjendiser har trykket kjolene hennes til sitt bryst.

– Det er så stas! Men samtidig er vi redde for at det skal bli for mye slik at folk ikke får lyst til å gå med det. Men det er fortsatt mange som ikke vet hvem vi er, sier Tine til KK.

DESIGNEREN: Tine Mollatt sammen med modellene som viste frem SS19-kolleksjonen til By Timo under Oslo Runway i august 2018.
DESIGNEREN: Tine Mollatt sammen med modellene som viste frem SS19-kolleksjonen til By Timo under Oslo Runway i august 2018. Foto: John Phillips / Stringer / Getty Images

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!