LIKE: Goldie Hawn (73) og datteren Kate Hudson (40) er begge fantastisk vakre.
LIKE: Goldie Hawn (73) og datteren Kate Hudson (40) er begge fantastisk vakre. Foto: Eric Charbonneau/REX

Underholdning

16 kjendisbarn som er som snytt ut av nesen på foreldrene sine

Eplet faller ikke langt fra stammen sies det. Ser man på bildene av disse kjendisene og deres barn, er det liten tvil om at det faktisk stemmer.

Publisert Oppdatert

Goldie Hawn og Kate Hudson

Det er liten tvil om at skuespiller Kate Hudson (40) er som snytt ut av nesen på sin vakre mamma, Goldie Hawn (73). De to syns ikke selv at de er så like, men Kate innrømmet i et intervju i 2017 at hun ser mye av moren i seg selv. – Før tenkte jeg alltid at folk var blinde når de sa jeg og mamma var så like, men det hender jeg tar feil selv hvis jeg tar en rask titt i speilet, sa hun ifølge Femalefirst.

Diana og Tracee Ellis Ross

Diana Ross (75) og hennes datter, Tracee Ellis Ross (46) har flere likhetstrekk, og i et intervju med People har Tracee tidligere uttalt at folk kan ta feil av henne og moren. – Spesielt når jeg har store krøller også, sa hun i 2014.

LIKE: Diana Ross (75) og datteren Tracee Ellis Ross (46).
LIKE: Diana Ross (75) og datteren Tracee Ellis Ross (46). Foto: Jason LaVeris / Getty Images

Clint og Scott Eastwood

Om Scott Eastwood (33) får en like stor karriere som pappa Clint Eastwood (89) gjenstår å se, men når det gjelder utseendet er de i alle fall helt like. Bare se på bilder av den unge Clinter’n fra 1965.

MED BARNA: Clint Eastwood med barna Fransesca og Scott Eastwood i 2016.
MED BARNA: Clint Eastwood med barna Fransesca og Scott Eastwood i 2016. Foto: Emma McIntyre / Contributor / Getty Images

David og Romeo Beckham

Den tidligere fotballstjernen David Beckham (44) har fire barn sammen med kona Victoria, men det er vel liten tvil om at det er den mellomste sønnen, Romeo (16) som er mest lik sin berømte pappa. Unge Romeo er en kopi av faren da han var yngre, og det spørs vel om ikke 16-åringen bare vil bli mer og mer lik pappa David.

<b>KJEKKASER:</b> Den tidligere fotballstjernen David Beckham (44) har fire barn sammen med kona Victoria, men det er vel liten tvil om at det er den mellomste sønnen, Romeo (16) som er mest lik sin berømte pappa. Unge Romeo er en kopi av faren da han var yngre, og det spørs vel om ikke 16-åringen bare vil bli mer og mer lik pappa David.
KJEKKASER: Den tidligere fotballstjernen David Beckham (44) har fire barn sammen med kona Victoria, men det er vel liten tvil om at det er den mellomste sønnen, Romeo (16) som er mest lik sin berømte pappa. Unge Romeo er en kopi av faren da han var yngre, og det spørs vel om ikke 16-åringen bare vil bli mer og mer lik pappa David. Foto: Samir Hussein

Meryl Streep og Mamie Gummer

Nei da, Mamie Gummer (35) er ikke tvillingsøsteren til skuespiller-legenden Meryl Streep (70), men datteren. De to er rett og slett så like at det nesten er skremmende å se på bilder av de to. Mamie har også fulgt i morens fotspor, og jobber som skuespiller.

TVILLINGER? Mamie Gummer (35) er ikke tvillingsøsteren til skuespiller-legenden Meryl Streep (69), men datteren. Men likheten er slående!
TVILLINGER? Mamie Gummer (35) er ikke tvillingsøsteren til skuespiller-legenden Meryl Streep (69), men datteren. Men likheten er slående! Foto: Dave Allocca/Starpix/REX

Steven og Liv Tyler

Aerosmith-stjernen Steven Tyler (71) og datteren Liv Tyler (41) har uten tvil mange likhetstrekk. Liv var åtte år gammel da hun fikk vite at artisten var pappaen hennes, og det var nettopp utseendet som gjorde at hun skjønte det. – Det var veldig emosjonelt. Men da jeg så hvor like vi var, falt alle brikkene på plass, har hun tidligere sagt i et intervju med Hello! Magazine.

FAR OG DATTER: Steven Tyler (71) og datteren Liv Tyler (41).
FAR OG DATTER: Steven Tyler (71) og datteren Liv Tyler (41). Foto: BDG/REX/NTB scanpix

Reese Witherspoon og Ava Phillippe

Reese Witherspoons (43) eldste datter, Ava Phillippe (19) er nesten som en klonet utgave av sin berømte mamma. Ikke bare er de prikk like utseendemessig, men interessen for skuespill og modellyrket har de også til felles.

SOM TO DRÅPER VANN: Reese Witherspoon (43) og den eldste datteren, Ava Phillippe (19).
SOM TO DRÅPER VANN: Reese Witherspoon (43) og den eldste datteren, Ava Phillippe (19). Foto: Marion Curtis/StarPix for HBO/REX/NTB scanpix

Cindy Crawford og Kaia Gerber

Det er ikke vanskelig å forstå at modellkarrieren til Cindy Crawfords (53) datter Kaia Gerber (17) har skutt fart. 17-åringen er prikk lik sin vakre modellmamma, og mange spår at Kaia kan få en like stor karriere som moren, som har vært en av verdens mest populære supermodeller i en årrekke.

MAMMAS FOTSPOR: Cindy Crawfords (53) med datteren Kaia Gerber (17).
MAMMAS FOTSPOR: Cindy Crawfords (53) med datteren Kaia Gerber (17). Foto: Bertrand Rindoff Petroff / Getty Images

Julianne Moore og Liv Freundlich

kuespiller Julianne Moore (58) har videreført mer enn sine lange, røde lokker til datteren Liv Freundlich (17). Sjekk bare hvor like øynene og kinnbenene til mor og datter er. 17-åringen ligner mer og mer på mammaen sin for hver dag som går.

RØDHÅREDE SKJØNNHETER: Skuespiller Julianne Moore (58) med datteren Liv Freundlich (17).
RØDHÅREDE SKJØNNHETER: Skuespiller Julianne Moore (58) med datteren Liv Freundlich (17). Foto: Jamie McCarthy / Getty Images

Jay-Z og Blue Ivy

Artist Jay-Z (49) har tidligere uttalt at kona, Beyoncé (37) er dronningen hans, og da er det vel ingen tvil om at datteren Blue Ivy (7) er hans prinsesse. Og selv om 7-åringen er ganske så lik mammaen sin, har hun noen ansiktstrekk som gjør at hun er prikk lik sin tøffe pappa.

PAPPAJENTE: Jay-Z (49) med datteren Blue Ivy (7) på fanget.
PAPPAJENTE: Jay-Z (49) med datteren Blue Ivy (7) på fanget. Foto: Kevin Mazur / Getty Images

Angelina Jolie og Shiloh Jolie-Pitt

Angelina Jolies (44) datter Shiloh Jolie-Pitt (13) er som snytt ut av nesen på sine berømte foreldre, Angelina Jolie og Brad Pitt (55). Men 13-åringen er kanskje mest lik mammaen sin, og smiler på helt den samme måten som Angelina gjør. Den 13 år gamle jenta har alltid fulgt sine egne veier, og allerede da hun var tre år gammel insisterte hun på at hun ikke er en Shiloh, men en John. – Hun vil bare bli kalt John. John eller Peter. Så det er en Peter Pan-greie. Så vi må kalle henne John, sa pappa Brad til Oprah Winfrey i 2008. Den tøffe, guttaktige klesstilen har Shiloh fortsatt.

SJEKK DET SMILET: Angelina Jolie og Shiloh Jolie-Pitt.
SJEKK DET SMILET: Angelina Jolie og Shiloh Jolie-Pitt. Foto: Splash News / NTB scanpix

Katie Holmes og Suri Cruise

Suri Cruise (13) er en god blanding mellom pappa Tom Cruise (56) og mamma Katie Holmes (40), men ser man på bilder av mor og datter, er det mamma Katie tenåringen ligner mest på. De har flere like ansiktstrekk, hårfrisyre og de smiler på nøyaktig samme måte. Se, så søte de er da!

GOD BLANDING AV MAMMA OG PAPPA: Suri Cruise (13) og mamma Katie Holmes (40).
GOD BLANDING AV MAMMA OG PAPPA: Suri Cruise (13) og mamma Katie Holmes (40). Foto: James Devaney / Getty Images

Bette og Sophie Midler

Når man ser Bette Midler (73) og datteren Sophie (32) sammen, er det ingen tvil om at de to er mor og datter. Sophie er som snytt ut av nesen på sin berømte mamma, og likheten mellom de to er slående.

INGEN TVIL: Det er lett å se at Bette Midler (73) og datteren Sophie (32) er i slekt.
INGEN TVIL: Det er lett å se at Bette Midler (73) og datteren Sophie (32) er i slekt. Foto: Dimitrios Kambouris / Getty Images

Demi Moore og Rumer Willis

De to har som regel veldig forskjellig stil, men 30 år gamle Rumer Willis har definitivt mange av de samme trekkene som sin vakre mamma, Demi Moore (56). Spesielt når også Rumer har langt mørkt hår, kan man fort tro at de flotte brunettene er søstre, og ikke mor og datter.

SKJØNNHETER: Rumer Willis og mamma Demi Moore er like flotte.
SKJØNNHETER: Rumer Willis og mamma Demi Moore er like flotte. Foto: Paul Zimmerman / Getty Images

Vanessa Paradis og Lily-Rose Depp

Lily-Rose Depp (20) er datteren til skuespiller Johnny Depp (56) og Vanessa Paradis (46), og når du er datteren til to så vakre mennesker, er det fort gjort at genene spiller på lag med deg. 20-åringen er som snytt ut av nesen på mamma, Vanessa. Lily-Rose er ikke bare lik sin mamma utseendemessig, hun følger også i morens modell-fotspor. Snakk om å ha en mini-meg.

GODE GENER: Lily-Rose Depp (20) ned mamma Vanessa Paradis (46).
GODE GENER: Lily-Rose Depp (20) ned mamma Vanessa Paradis (46). Foto: Stephane Cardinale - Corbis / Getty Images

Heidi og Leni Klum

Supermodell Heidi Klum (46) og hennes datter Leni (15) blir bare mer og mer like jo eldre Leni blir. Datteren har flere av morens vakre trekk, og når de trår til med samme hårsveis som på dette bildet, er likheten nesten skremmende.

BLONDINER: Supermodell Heidi Klum (46) og hennes datter Leni (15).
BLONDINER: Supermodell Heidi Klum (46) og hennes datter Leni (15). Foto: Gotham / Getty Images

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!