<b>SAKSØKES:</b> Kim Kardashians selskap KKW Beauty saksøkes av et mediareklame-firma. De mener en av Kardashians nye parfyme-dufter har stjålet logoen deres.
SAKSØKES: Kim Kardashians selskap KKW Beauty saksøkes av et mediareklame-firma. De mener en av Kardashians nye parfyme-dufter har stjålet logoen deres.

Kim Kardashian saksøkes

Hevder realitystjernen har kopiert en logo.

Publisert Oppdatert

Instagram-kjendis og realitystjerne Kim Kardashian har mange jern i ilden. Foruten egen TV-serie, har 37-åringen navnet sitt koblet til en rekke produkter, blant annet en rekke skjønnhetsprodukter.

Nylig slapp realitystjernen tre ny parfyme-dufter på markedet. Duftene Kimoji Cherry, Kimoji Peach og Kimoji Vibes, skal ifølge amerikanske medier ha gitt realitystjernen en inntjening på hele fem millioner dollar (over 42 millioner norske kroner) bare den første dagen de var i salg.

Nå ser det ut til at Kardashian muligens må dele noe av profitten.

Ifølge kjendisnettstedet TMZ, blir nå 37-åringen saksøkt for å ha kopiert logoen til duften «Vibes».

Det er Vibes Media, et selskap som spesialiserer seg på reklame for mobile enheter, som har levert inn søksmålet til retten. De mener logoen og flasken til Kardashians parfyme er mistenkelig lik deres egen logo, og søker økonomisk erstatning for hva de mener er et brudd på opphavsretten.

<b>LIKE: </b>Vibes Media mener deres logo (nederst på bildet) er mistenkelig lik flasken og logoen til Kim Kardashians nye parfyme «Vibes».
LIKE: Vibes Media mener deres logo (nederst på bildet) er mistenkelig lik flasken og logoen til Kim Kardashians nye parfyme «Vibes». Foto: KKW Beauty/Vibes Media Facebook

- (Kardashian West) har markedsført, promotert og selger nå en «Vibes»-parfyme. «Vibes»-parfymen kommer i en flaske som bærer mange likhetstrekk med det registrerte varemerket og logo til Vibes Media, skriver selskapet i søksmålet ifølge People Magazine.

Foruten en økonomisk kompensasjon, ønsker Vibes Media å stoppe salget av parfymen, samt at alle usolgte parfymeflasker blir destruert.

Hverken Kardashian eller hennes selskap KKW Beauty, har foreløpig kommentert søksmålet.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.