Foto: Jonathan Alcorn (Reuters)

Kim Kardashian vil gjøre alt for å føde naturlig

Babyen hun venter ligger i seteleie.

Publisert

(SIDE2): Kim Kardashian har gått drastisk til verks for å få gutten hun venter til å snu seg i magen.

Se Kim Kardashian vise frem den flotte gravidmagen her.

- Har ikke snudd seg

Kardashian venter sitt andre barn neste måned, men fikk nylig beskjed om at gutten «ikke har snudd seg». Det vil si at han ikke har snudd seg med hodet ned slik babyer pleier når de legger seg i hodeleie.

Mellom 34.og 35. uke er det rundt 15 prosents sjanse for at barn av førstegansfødende snur seg av seg selv, opplyser Lommelegen.

For andregangsfødende som Kim Kardashian er det sannsynligvis lettere å få snudd barnet. Men samtidig har ikke Kardashian hatt enkle svangerskap.

Svangerskapsforgiftning

North ble født i uke 34 fordi Kim Kardashian utviklet svangerskapsforgiftning. Det førte blant annet til at morkaken grodde for dypt inn i livmorveggen, noe som har vært et tema nå i hennes andre graviditet.

- Jeg vil forsøke alt for å få snudd ungen i tide. Kanskje er han for stor på dette tidspunktet, men jeg har begynt hos kiropraktor Elliot Berlin, kjent som «gravide-kiropraktoren», skriver Kim på sin lukkede nettsiden, men gjengitt av Los Angeles Times.

Videre beskriver hun alt hun har gjort for å få babyen til å snu seg:

- Jeg ligger praktisk talt opp ned tre ganger om dagen i femten minutter. Jeg spiller musikk mens jeg ligger i riktig posisjon, og jeg iser ned magen min på enkelte punkter for å få ham til å vri seg ut av seteleie-stillingen.

LES OGSÅ: Kim Kardashian avslørt av pinlig photoshop-feil

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!