RASER MOT SØSTEREN: Det blir for mye for Kim Kardashian i den første episoden i den nye sesongen av Keeping Up With The Kardashians.
RASER MOT SØSTEREN: Det blir for mye for Kim Kardashian i den første episoden i den nye sesongen av Keeping Up With The Kardashians. Foto: Skjermdump / E!

Keeping Up With The Kardashians sesongpremiere

Kim Kardashian raser mot storesøsteren: - Du er den minst spennende å se på

Det blir høy temperatur og søskenkrangel i sesongpremieren av Keeping Up With The Kardashians.

Publisert

Alle KUWTK-fans har gledet seg hele sommeren til ny sesong av verdens mest populære realityserie - Keeping Up With The Kardashians. Nå er den rett rundt hjørnet, sesong 15 har premiere 6. august.

I en ny trailer for den første episoden som blir sendt førstkommende mandag, ser det ut til å bli både søskendrama og stortstilt krangling i klassisk Kardashian-stil.

Blant annet viser Kim Kardashian (38) sin kanskje verste side, når hun erklærer krig mot storesøsteren Kourtney Kardashian (39).

Knuser storesøsteren

Anledningen skal ifølge People være at søskenflokken skal på felles fotoshoot. Kourtney vil at de alle skal endre på timeplanene slik at det passer rundt henne, og da får Kim Kardashian nok.

I klippet knuser Kim storesøsteren og kaller henne «den minst spennende å se på».

Les også: Så stor er formuen til Kim Kardashian

Når hardtarbeidende momager Kris Jenner bryter inn i diskusjonen og ber døtrene sine være snille med hverandre, hisser det bare opp Kim enda mer, og hun roper:

- Ingen vil ha deg med på den j*vla fotoshooten. Kom deg til h*lvete ut herifra. Bare gå. Ingen vil ha deg med på den j*vla fotoshooten. Jeg planlegger det, så vi vil ikke ha deg med på shooten.

Vi regner seff med at krangelen er klippet til av produksjonsselskapet på proft vis og at det er flere sider av saken, men vi må også innrømme at det ble ganske ukomfortabel pute-TV.

Kim beskylder også søsteren for å ikke være lidenskapelig opptatt av merkevaren sin på samme måte som hun selv erS:

- Kanskje hvis du hadde en business du er lidenskapelig opptatt av, ville du visst hva det krever å drive forretning, men det har du ikke. Så ikke lat som om du skjønner hva jeg snakker om.

Slo til mot Twitter-bruker

Klippet har allerede rukket å bli diskutert i sosiale medier.

En bruker skrev at Kim Kardashian ikke ser ut til å forstå at Kourtney er «ferdig med å leve Kardashian-livet».

«Hun er trøtt og lei av å bli tvunget til å skulle forbli relevant og jobbe hardt for å være relevant. Kortney vil bare være til stede i livet til barna sine.»

Noe som fikk Kim Kardashian til å slå tilbake på denne måten:

«Oh word, sa Kourt dette til deg? Hun vil definitivt leve Kardashian-livet, da, og btw, denne fotoshooten var for julekortet vårt. Bare se på før du begynner å oppføre deg som om du vet ting.»

(Smart trekk for å skape enda mer oppmerksomhet rundt krangelen, Kim!)

KUWTK har gått på kanalen E! siden 2007, og følger Kardashians-/Jenner-klanens profesjonelle og private liv.

Den kommende sesongen av Keeping Up With The Kardashians får premiere mandag førstkommende, 6. august, på TV 2 Livsstil, TV 2 Sumo og streamingtjenesten Hayu.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!