Foto: Aurore Marechal (Pa Photos)

Kim Kardashian om «hater»-stuntet: - De kan slenge all slags dritt, men jeg kommer til å stå på

- Ikke bli påvirket av negativitet, skriver realitystjernen.

Publisert

Til tider spekulerer fans og vi i Side2-redaksjonen på hvordan Kim Kardashian håndterer all kritikken fra folk flest og andre kjendiser. 

I februar sendte Kim flere av sine produkter til menneskene hun var glad i - og selvfølgelig sine «hatere». Kim tok til Snapchat story for å forklare at det snart var valentinsdagen og at hun gjerne ville vise disse produktene frem - uansett hvem enn det måtte være.Vårt aller største spørsmål er hvorfor i all verden velger hun å sende «ekstra kjærlighet» til sine «hatere»?

Les også: 10 ganger Kim Kardashian var dronningen av comebacks

I Snapchat-storyen så vi flere kjente navn som Chrissy Teigen, Paris Hilton og J-Law. Ut ifra fargekordineringen (og hvilke navn som står på dem), var vi ganske sikre på at de blå postit-lappene besto av Kims «hatere». På de blå postit-lappene fant vi navn som Pink, Blac Chyna, Chloe Grace Moretz og selvfølgelig - Taylor Swift.

37-åringen har ikke tatt seg tid til å forklare sin beslutning, noe som har fått fansen til å spekulere på egen hånd. Ifølge TeenVogue tok Kim til appen sin for å forklare hvordan hun håndterer kritikk.

«Da jeg lanserte KK Fragrance KIMOJI Heart, sende jeg produktet hjem til noen av de mest kritiske menneskene jeg visste om. Dette var min måte å si at de kunne slenge all slags dritt om meg, men at jeg kommer fortsatt til å stå på mitt», skrev Kim i appen sin.

Les også: Fans raser over Kim Kardashians throwback-bilde

Kim forklarer også at den aller beste måten håndtere kritiske folk er å bare stå på.

- Det er vanskelig å fokusere på sine mål om man tar til kritikk. Stå på og ikke bli påvirket av negativitet.

Fantastiske tips, Kim K! 

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!