Underholdning

Kim Kardashian med hilsen til den norske fansen i ny «Keeping Up With The Kardashians»-promo

1. april er det klart for ny sesong av det populære realityshowet.

Publisert

I en ny promovideo for den kommende sesongen av «Keeping Up With The Kardashians» hilser Kim Kardashian (38) til den norske fansen.

- Hei Norge, sier realitystjernen til kamera.

- Jeg er så glad for at dere ser på og elsker showet vårt, fortsetter hun i promovideoen, som også inneholder klipp fra den kommende sesongen.

«Keeping Up With The Kardashians» har premiere på TV 2 Sumo 1. april 2019 - én dag etter at den har hatt premiere i USA.

FORELDRE FOR FJERDE GANG: Kim Kardashian og Kanye West ønsker å bli foreldre igjen, og planlegger å benytte seg av en surrogat for å få drømmen til å bli realitet.
FORELDRE FOR FJERDE GANG: Kim Kardashian og Kanye West ønsker å bli foreldre igjen, og planlegger å benytte seg av en surrogat for å få drømmen til å bli realitet. Foto: Screenshot / TV 2 Sumo

Ønsker å bli foreldre igjen

Ifølge en pressemelding fra TV 2 forrige uke, starter den nye sesongen med et innblikk i forholdet mellom Kim Kardashian og ektemannen Kanye West som ønsker å bli foreldre for fjerde gang.

Khloe Kardashian (34) har akkurat blitt mamma, og vi får bli med inn i småbarnslivet, samtidig som at hun og (nå eks-)kjæresten Tristan Thompson (28) har problemer i forholdet.

Rett før Khloes termin i april 2018, kom det frem at Tristan hadde vært utro mot henne med flere kvinner, ved flere anledninger. Hun tilga ham den første gangen, men paret gikk hvert til sitt i samme tidsrom som Kylie Jenners tidligere bestevenninne Jordyn Woods innrømmet å ha kysset NBA-stjernen under en hjemmefest. Dette skjedde nylig, og er derfor ikke tema i den 16. sesongen av realityserien.

For alt om vinterens store drama i Kardashian-/Jenner-klanen, les deg opp her og her.

FØR FORHOLDET SLO SPREKKER: Jordyn Woods, Khloe Kardashian og Kylie Jenner i et glimt fra promoen til den 16. sesongen av «Keeping Up With The Kardashians». Dette var før Jordyn Woods innrømmet å ha kysset Khloe Kardashians ekskjæreste Tristan Thompson på en hjemmefest, og vennskapsforholdet (så vidt vi vet i alle fall) tok slutt.
FØR FORHOLDET SLO SPREKKER: Jordyn Woods, Khloe Kardashian og Kylie Jenner i et glimt fra promoen til den 16. sesongen av «Keeping Up With The Kardashians». Dette var før Jordyn Woods innrømmet å ha kysset Khloe Kardashians ekskjæreste Tristan Thompson på en hjemmefest, og vennskapsforholdet (så vidt vi vet i alle fall) tok slutt. Foto: Screenshot / TV 2 Sumo

Travle tider og delt foreldrerett

I tillegg forsøker Kourtney Kardashian (39) og ekskjæresten Scott Disick å være så gode foreldre som mulig for barna, selv om de ikke lenger er sammen.

Kylie Jenner (21) er travel som alltid, men setter likevel av tid til niesen Dreams bursdag og Kendall Jenner (23) må evakuere når den store brannen herjer i California.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!