Foto: Snapchat/Instagram

Kim Kardashian la ut nakenbilde på Snapchat - da svarte Kylie med dette

Lillesøster Kylie Jenner kopierer storesøster igjen - nesten.

Publisert

(SIDE2): Kim Kardashian påstår at hun skulle sjekke self tan-resultatet, og la nok en gang ut et nakenbilde av seg selv - på Snapchat.

Bildet er tatt langt borte fra, og er ikke så nært tatt som dette nakenbildet som skapte voldsom debatt, ikke minst hos en rekke kjente kvinner.

Kritikken syntes å forbløffe Kim Kardashian som ga dette svaret på nakenkritikken.

Det spesielle med dagens nakenbilde er ikke bare at det er veldig nakent. Det er omtrent prikk likt Kylie Jenners bilde - bare med en liten forskjell. Sistnevnte har på seg en bikini.

Det er for øvrig ikke første gangen Kylie Jenner kopierer storesøster. Hun har også tidligere uttalt at hun synes storesøster Kim er et stort forbilde.

De to reklamerer også mye for hverandre, og alles øyne var på lillesøster Kylie da Kanye West lanserte sin nye kolleksjon.

Kylie Jenner har også fått mye skryt for sin nye stil.

SE MER:Kylies videosnutt setter i gang nye spekulasjoner om plastisk kirurgi

Foto: Snapchat
(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!