- HAR SLUTTET: Kim Kardashian sier hun er lei av å ta selfies og at hun derfor har sluttet. I tillegg til å ha gitt ut en bok med kun bilder av seg selv, og har i en årrekke vært kjent for sine selfies. 
- HAR SLUTTET: Kim Kardashian sier hun er lei av å ta selfies og at hun derfor har sluttet. I tillegg til å ha gitt ut en bok med kun bilder av seg selv, og har i en årrekke vært kjent for sine selfies.  Foto: Amy Sussman/wwd/rex/shutterstock (NTB scanpix)

Kim Kardashian hevder hun er ferdig med å ta selfies

Instagram-dronningen som nærmest skapte uttrykket "selfie", sier hun er lei av å ta bilder av seg selv.

Publisert

Kim Kardashian (37) bedyrer at hun er ferdig med å ta selfies og har mer lyst til å leve i øyeblikket. 

- Jeg liker dem egentlig ikke så godt. Jeg har gått videre. Det handler ikke bare om å sitte der og ta selfies. Jeg pleide å bruke så mye av tiden min med å ta selfies, uttalte forfatteren av boken Selfish (som kun består av selfies) nylig til KTLA

Foto: (Instagram)

Hun var i studio i et intervju med TV-stasjonen da en av produsentene spurte henne om hun kunne ta en selfie, og hun takket nei. 

- Jeg vil bare leve i nåtiden litt mer. Jeg har ingenting i mot bilder, men jeg sitter ikke på telefonen min på samme måte som jeg pleide, fortsetter hun. 

Kim Kardashian er viden kjent for selfiene sine - både av seg selv og med andre kjendiser. 

Et kjapt blikk på Instagram-feeden til realitystjernen avslører riktignok at hun ikke har lagt ut noen selfies den siste tiden. Dagen før intervjuet skal hun imidlertid ha lagt ut en speilselfie på Instagram-storyen sin, ifølge Hollywoodlife. 

Mye har endret seg for Kim etter at hun ble ranet i Paris oktober 2016. Blant annet sluttet hun å gå i iøyenfallende dyre smykker og tonet hele uttrykket sitt ned i de påfølgende månedene. 

I tillegg er hun nå mor til tre barn, og har ikke overraskende mindre tid å bruke på å ta bilder av seg selv. 

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.