SKAPER DISKUSJONER: Det er dette bildet av Kim Kardashian som har fått fansen til å heve øyenbrynene på Instagram. Mange mener at redigererne har gått for langt i Photoshop.
SKAPER DISKUSJONER: Det er dette bildet av Kim Kardashian som har fått fansen til å heve øyenbrynene på Instagram. Mange mener at redigererne har gått for langt i Photoshop. Foto: Skjermdump / Instagram

Underholdning

Kim Kardashian får kritikk av fansen for å photoshoppe rumpa mindre

Realitystjernen kaster klærne for sminkemerket sitt - får oppmerksomhet for noe helt annet.

Publisert Oppdatert

Kim Kardashian (38) har uten tvil verdens mest berømte rumpe - en kroppsdel som opp gjennom årene har vært rom for endeløse diskusjoner både i tradisjonelle medier, sosiale medier og kommentarfelt.

I en ny promoshoot for sminkemerket sitt KKW Beauty har Kim K i kjent stil kastet klærne. Denne gangen har bildet fått en litt annen reaksjon enn man kanskje er vant til.

Kims bakdel ser nemlig en hel del mindre ut enn vi er vant til, noe som har fått fansen til å kritisere henne for alt for mye photoshopping.

Les også: 12 ting Kim Kardashian har sagt om rumpa si

- Selvmotsigelse

Selv om realitystjernen og gründeren selv aldri har gått ut og bekreftet at hun har operert seg, mener mange likevel at rumpa hennes ikke er naturlig.

Dette er også gjennomgående i de mange kommentarene som har ramlet inn under bildeteksten etter at bildet ble postet for Kims 119 millioner Instagram-følgere:

«Sjukt hvordan de photoshoppet den falske rumpa di for å gjøre den mindre. For en selvmotsigelse», skriver én bruker.

«Den er liten. Hvorfor betale så mye for å gjøre den gigantisk for deretter å gjøre den mindre på bilder. Det gir ingen mening», skriver en annen ifølge Daily Mail.

«Hvorfor lot du dem gjøre dette mot deg? Du er vakker som du er, og dette ser bare ikke ut som deg. Det er trist, for du trenger ikke gjøre dette», skriver en tredje bruker.

Kim Kardashian har i skrivende stund ikke adressert kritikken.

Les også: Kim Kardashian angrer på at hun skrøt av vekttapet på Instagram

Del av en større kampanje

På bildet kan vi se Kim med langt, svart hår og glitrende øyensminke ikledd en nudefarget badedrakt sammen med den mannlige skuespilleren og modellen Quinten Barnard.

Bildet er en del av en større serie fotografert av David LaChapelle, hvor Kim kan sees i 70-tallsinspirert sminke omkranset av mannlige modeller:

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!