FERDIG MED Å FÅ BARN: Kim Kardashian avslører at hun ikke planlegger flere barn i seneste episode av «Keeping Up With The Kardashians». Her er de to sammen på Met-gallaen tidligere i år.
FERDIG MED Å FÅ BARN: Kim Kardashian avslører at hun ikke planlegger flere barn i seneste episode av «Keeping Up With The Kardashians». Her er de to sammen på Met-gallaen tidligere i år. Foto: Theo Wargo / Staff / Getty Images

«Keeping Up With The Kardashians»

Kim Kardashian om familieforøkelsen: - Jeg er ferdig

Realitystjernen røper at hun ikke planlegger flere barn.

Publisert

I seneste episode av «Keeping Up With The Kardashians» får vi et innblikk i hva som skjedde da Kim Kardashian (39) og ektemannen Kanye West (42) ønsket sitt fjerde barn, Psalm, velkommen til verden 10. mai i år.

Kim Kardashian og Kanye West brukte en surrogatmor for å bære frem de to yngste barna sine, etter to svært vanskelige graviditeter da Kim gikk gravid med datteren North West og sønnen Saint.

Kim Kardashian skryter av surrogatmoren:

- Surrogatmoren vår er så fantastisk. Hun hadde en lett fødsel og trengte bare å presse kanskje én gang. Kourtney og Kanye var i rommet sammen med meg.

- Jeg føler meg så hel. Jeg føler virkelig at fire (barn, red. anm.) er det perfekte antallet. Jeg føler meg så hel på den beste måten, men jeg er ferdig, slår hun fast.

Satte foten ned for navnet

Hun avslører samtidig at Psalm egentlig skulle hete Ye, men at ektemannen, som har samme navn som kallenavn, ikke likte det fordi det ikke har noen betydning.

- Vi sjekket alle navn i bibelen som startet med «Ye» og det eneste navnet var Yehezkel, og Kylie (Jenner, red. anm.) ringte i siste sekund og bare "Nei!" Psalm og Saint høres bra ut sammen.

Hun sier at ektemannen har omfavnet papparollen i større grad enn tidligere for å avlaste henne i forbindelse med den nye babyen som ble født tidligere i år. Ifølge People skal hun ha bestemt seg for å holde en privat seremoni der de fornyet ekteskapsløftene sine for å takke ham. Seremonien ble ikke filmet til «Keeping Up With The Kardashians».

- Jeg synes det er så spesielt at alle de fire barna våre er her. Det kommer bare til å bli veldig søtt og jeg er glad for at alle kommer.

KOMPLETT FAMILIE: Kim Kardashian røper at hun er ferdig med å få barn. Her med ektemannen Kanye West og barna Chicago på armen og Saint.
KOMPLETT FAMILIE: Kim Kardashian røper at hun er ferdig med å få barn. Her med ektemannen Kanye West og barna Chicago på armen og Saint. Foto: Gotham / Contributor / Getty Images

Vanskelige graviditeter

Sammen har Kim Kardashian og Kanye West barna: North (6), Saint (3), Chicago (1) og Psalm West (5 mnd).

Realitystjernen har gjennom familiens TV-serie vært åpen om at det å bære frem barn har vært alt annet enn ukomplisert for henne.

Under graviditeten med North led Kim av svangerskapsforgiftning, som kan føre til komplikasjoner for både mor og barn. I tillegg ville ikke morkaken løsne fra livmoren etter at hun hadde født, noe som kan resultere i stort blodtap etter fødselen.

Heldigvis gikk det bra, men Kim måtte gå gjennom ytterligere to operasjoner for å fjerne rester av morkaken og arrvev i etterkant, slik at hun kunne bære frem barn igjen, skriver Marie Claire.

Da Kim ble gravid for andre gang med Saint, kom det frem at den lille gutten lå i seteleie. Dette betyr at han ikke hadde snudd seg rundt med hodet ned, slik babyer vanligvis gjør.

I tillegg endte morkaken opp med å sitte fast nok en gang, noe som ifølge realitystjernen selv skal ha etterlatt «et hull i livmoren hennes». På tross av operasjon, klarte ikke legene å reparere skadene og hun kunne derfor ikke bære frem flere barn på egenhånd. Da ble løsningen surrogatmor for de to yngste barna.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!