Foto: (Instagram/Kim Kardashian)

Kim Kardashian avslørt av pinlig photoshop-feil

Reality-stjernen la ut samme bilde - et retursjert, et ikke. Ser du forskjellen?

Publisert

(SIDE2): Kim Kardashian er dronningen av sosiale medier og selfies (nesten, hun må vel se seg forbigått av sine yngre søstre Kylie og Kendall), og har perfeksjonert Instragram-bilde-kunsten til fingerspissen.

Nesten.

LES også: Se som søstrene har forandret utseende

For da hun la ut bilde av seg selv og ektemann Kanye West fra Kendalls bursdagsfeiring i helgen, reagerte nemlig et par av hennes følgere. Kim la nemlig ut det samme bildet av henne og hubby'en på både Twitter, Instagram og Facebook.

Men dersom man kikket godt etter, var det små forskjeller på versjonene. Det på Facebook skiller seg noe ut. Klarer du å se forskjellen?

LES mer: Disse fem har flest Instagram-følgere i verden

Kanskje ingen overraskelse, men da er det i hvert fall ingen som kan benekte det: Kim fotoshopper bildene hun legger ut. Og trolig alle, for dette er vel ikke ting som er så innmari viktige å forandre på, Kim?

Kim synes det, for kort tid etter ble bildet slettet – men selvsagt ikke kjapt nok til at ikke fans hadde rukket å både påpeke juksingen og bevare bildet til ettertiden.

View this post on Instagram

mom & dad turn up

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Og for deg som synes bildene er helt like - Kim har endret litt på haka og på hæret i nakken.

(function () { var opst = document.createElement('script'); var os_host = document.location.protocol == "https:" ? "https:" : "http:"; opst.type = 'text/javascript'; opst.async = true; opst.src = os_host + '//' + 'www.opinionstage.com/polls/2307110/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(opst); }());

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!