ÅPNER OPP OM VENNSKAP: Kim Kardashian forteller om barndsomsvennene sine i et nytt intervju. Her er realitystjernen under American Influencer Awards tidligere i november.
ÅPNER OPP OM VENNSKAP: Kim Kardashian forteller om barndsomsvennene sine i et nytt intervju. Her er realitystjernen under American Influencer Awards tidligere i november. Foto: AFP / NTB scanpix

Kjendiser

Kim Kardashian avslører det vanskeligste med å være kjendis

Og det er faktisk ikke at hun selv ikke har noe særlig til privatliv.

Publisert Oppdatert

I et nytt intervju med «The Sunday Project», gjengitt av Daily Mail, avslører realitystjerne og makeupmogul Kim Kardashian (39) hva hun synes er det verste med å være på alles lepper.

Og det er, som for alle oss andre, noe som har med mellommenneskelige forhold å gjøre.

- Jeg tror det vanskeligste med å være kjendis er å følge opp vennene mine. Jeg har de beste vennene man kunne ønsket seg og de er alle jenter jeg vokste opp med. Men du må legge inn arbeid for å holde vennskapene ved like.

Realitystjernen påpeker at hun ikke er en av de som klager på at hun ikke har noe privatliv.

Samtidig forteller hun at hun forsøker å gi seerne et ærlig innblikk i sitt eget liv gjennom familiens realityshow, «Keeping Up With The Kardashians».

- Jeg tror det, for meg, bare det å vise alle billedskjønne øyeblikkene i livet mitt er som Instagram-versjonen av TV-serien. Og livet mitt har aldri vært som det.