PEACE: Kim angrer på at hun delte vektnedgangen som noe positivt.
PEACE: Kim angrer på at hun delte vektnedgangen som noe positivt. Foto: Instagram

Underholdning

Folk ble skuffet og sinte - nå legger Kim seg flat

- Jeg burde ha visst bedre

Publisert Oppdatert

Kim Kardashian West (37) sine former er kjent verden over. Man antar at hun sitter på (bokstavelig talt) verdens mest fortograferte rumpe. Hennes velformede kropp har satt standarden for en formfull trend med en trent større rumpe i førersetet.

Derfor ble mange svært skuffet da Kim stolt promoterte at hun hadde gått ned i vekt på sin Instagram-konto i september. Og ikke bare litt heller. På det tidspunktet veide hun 119 pounds (ca. 54 kilo), noe hun delte med sine følgere via bilder og videoer.

View this post on Instagram

🔫 super soaker 🔫

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Nå angrer hun, melder Fox News.

Denne uken var hun med i den første episoden av Ashley Grahams podcast - Pretty Big Deal, hvor hun åpner opp om hatet hun fikk for å ha promotert vekttap på denne måten.

- Jeg forstår at det kan oppfattes negativt. Min hensikt har aldri vært å såre noen, og jeg ber om unnskyldning, sier hun.

- Jeg vet om folk som har vært inn og ut av sykehuset de siste 15 årene på grunn av spiseforstyrrelser. Jeg har sett hvordan det påvirker folk, og jeg burde ha visst bedre.

Hun legger til at det aldri var vondt ment og at hun så på det som "harmløs pludring" mellom søstrene, men legger til

- Det var ufølsomt.

Også mamma Kris ble bekymret, forteller hun i podcasten.

- Hun dro meg til side på et møte og spurte hvorfor jeg gikk ned i vekt, om alt var bra og om hva jeg egentlig drev med.

Kim forteller at grunnen til vekttapet er at hun har trent hardt med en bodybuilder opptil seks dager i uken det siste året.

Bakgrunnen for bråket var altså at Kim delt en video tidligere i høst, hvor hun ble rost opp i skyene av søstre Khloe Kardashian (34) og Kendall Jenner (22) for sin slanke figur, i tillegg til bilder som viste en langt slankere Kim.

Både fans og andre kjendiser reagerte på jentenes intense fokus på Kim's vekttap og beskyldte dem for å forherliget spiseforstyrrelser.

Kort tid etter at videoen kom ut, fikk hun så hatten passet av "Shameless"- skuespiller Emmy Rossum (32) og "Brooklyn nine-nine"- skuespilleren Stephanie Breatriz (37), skriver Entertainment Tonight.

- Det er bare en gang i mitt liv da jeg noen gang veide 119 pund (54 kilo, red.anm). Det var da jeg var i et dårlig forhold og var spiseforstyrret og trodde at jeg ville se bedre ut dersom jeg ble tynnere.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!