PÅSTÅTT AFFÆRE: Khloe Kardashians ektemann Tristan Thompson skal ha vært utro igjen. Denne gangen med Kylie Jenners bestevenninne, Jordyn Woods.
PÅSTÅTT AFFÆRE: Khloe Kardashians ektemann Tristan Thompson skal ha vært utro igjen. Denne gangen med Kylie Jenners bestevenninne, Jordyn Woods. Foto: Getty images/ Instagram @JordynWoods

THE KARDASHIANS

Khloe bekrefter så å si at kjæresten var utro med Kylies BFF

Tristan Thomson skal ha hatt en affære med Jordyn Woods.

Publisert Oppdatert

Khloe Kardashian (34) befinner seg nok en gang midt i en utroskapsskandale, og denne gangen skal hun ha valgt å sette ned foten og forlate sin utro basketballkjæreste, Tristan Thompson (27). Denne gangen skal Thompson ha hatt en affære med en Kardashian-kjenning, nemlig Jordyn Woods (21).

De som følger Kardashian-klanen vet godt hvem Woods er, hun er nemlig Kylie Jenners beste venninne, og hun er stadig å se i yngtesøsterens sosiale medier og i hennes egen serie «Life of Kylie».

Gjennom en Instagram-kommentar later det også til at Khloe bekrefter affæren, skriver Cosmopolitan. Det er under et innlegg på en Instagram-konto ved navn Hollywood Unlocked, hvor de snakker om at en av deres reportere var der da det skjedde, at Kardashian har lagt igjen en kommentar.

LES OGSÅ: Her en en total oversikt over Kylie Jenners venner

Hun har lagt igjen flere rope-emojier. Og hennes nære venner Malika Haqq og Larsa Pippen har kastet seg på.

De skriver «STRONG FACTS» og «Amen!!!».

I tillegg, så la Tristan ut en Twitter-melding om at hele greia var «fake news», men har senere slettet det.

Malika har også publisert og slettet en kommentar:

Onsdag ettermiddag skriver Us Weekly at Tristan skal ha innrømmet at han hadde vært utro.

- Khloe ble informert av folk som så Tristan og Jordyn kline og deretter fortalte det til Khloe, og Khloe konfronterte Tristan og han innrømmet at det var sant, uttaler en kilde til magasinet.

Vanskelig situasjon

Det er ikke bare Khloe som skal være rasende over den påståtte utroskapen, men også Kylie Jenner skal være fortvilet. Hun og Woods har nemlig vært venner hele livet.

- Hun er ambivalent, og vet ikke helt hvordan hun skal takle situasjonen, sier en kilde til E! Online . Den resterende Kardashian/Jenner-gjengen skal derimot allerede ha snudd ryggen til Woods.

Thompson og Woods skal først ha blitt sett sammen på en Drake-konsert, og andre skal ha reagert på at de stod «for nærme» og de skal ha flørtet åpenlyst med hverandre. Senere skal de ha blitt sett sammen på en fest som ble holdt i Thompsons hjem i LA.

View this post on Instagram

MY GIRLS💚🍀

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Ikke første gang

Rett før Khloe Kardashian hadde termin med parets første barn i mars i fjor, ble NBA-spilleren beskyldt for utroskap med flere kvinner.

Det hele startet med at Daily Mail publiserte bilder og en video 10. april 2018, som skal ha vist Cleveland Cavaliers-spilleren mens han kysset og var intim med Instagram-modellen Lani Blair i på et utested New York. Senere samme natt skal de ha forlatt utestedet sammen.

Alle bestemte seg for å gi ham en ny sjanse. Men den ser han ut til å ha forspilt.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!