GA DATTEREN UVANLIG NAVN: Khloe Kardashian og Tristan Thompson har gitt den nyfødte datteren sitt et uvanlig navn - True Thompson. 
GA DATTEREN UVANLIG NAVN: Khloe Kardashian og Tristan Thompson har gitt den nyfødte datteren sitt et uvanlig navn - True Thompson.  Foto: Jerritt Clark / Contributor/Getty Images

Khloe Kardashians datter skal hete True Thompson

Føyer seg inn i rekken over Kardashian-babyer med utradisjonelle navn.

Publisert

De nybakte foreldrene Khloe Kardashian (33) og Tristan Thompson (27) avslørte sent mandag kveld hva den nyfødte datteren deres skal hete. 

Den lille jenta har fått navnet True Thompson. Det kommer frem i en Instagram-post på mamma Khloes konto:

«Den lille jenta vår, True Thompson, har stjålet hjertene våre totalt og vi er overveldet med kjærlighet. Det er en stor velsignelse å ønske denne engelen velkommen i familien! Mamma og pappa elsker deg, True!» skriver hun i bildeteksten til et bilde som viser hjemmet deres i Cleveland dekorert med rosa ballonger. 

Navnet føyer seg dermed inn i rekken av Kardashian barn med utradisjonelle navn. Fra før har vi North, Saint og Chicago, Stormi og Dream, for å nevne noen. 

Les også: Khloe Kardashian åpner opp om sex under graviditeten

Utroskapsrykter svirrer

Paret ble foreldre for første gang torsdag forrige uke. 

Bare timer før fødselen, eksploderte utroskapsrykter i en rekke internasjonale medier. Det blir hevdet at NBA-stjernen Tristan Thompson har vært utro mot sin gravide kjæreste ved flere anledninger, med flere kvinner. 

Utroskapsryktene var forrige ukes største snakkis i kjendisverdenen, og vekket ikke uventet sinnet hos Kardashian-fansen, som buet på Tristan Thompson da han spilte kamp. 

View this post on Instagram

Mommy and Daddy 📸 @sashasamsonova

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Skal ha filmet for TV-serien

Foreløpig er det uklart hvordan Khloe har reagert på påstandene om at Tristan Thompson har vært utro, men ifølge People vil dette snart avsløres for fansen. 

Nettstedet melder nemlig at kameracrewet fra Keeping Up With The Kardashians, familiens enormt populære realityserie, var til stede på sykehuset i Cleveland under fødselen. 

De skal ha filmet både i forbindelse med fødselen i tillegg til Khloes reaksjoner på utroskapsryktene. 

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.