Khloe Kardashian ønsket seg gaver for 700.000 kroner

Gaver fra Versace og Givenchy står høyt på ønskelisten.

Publisert

Khloe Kardashians kommende datter kommer til å rocke Versace, Givenchy og andre spenstige designere når hun kommer til verden 💰

Forrige uke dro Khloe og Kris Jenner for å speide etter gaver i West Hollywood. Ifølge Daily Mail dro mor og datter til flere luksusbutikker, inkludert Couture Kids, der hun angiveligvis ordnet en gaveliste til en verdi av 700.000 kroner. 

Les også: Kylie Jenners datter har fått navnet Stormi

Flere amerikanske medier melder at Khloes gaveønsker består av flere nødvendige saker fra flere luksuriøse merker. Listen blant annet av en barneseng som er verdt 77.000 kroner, et barnepledd fra Versace som er verdt 2800 kroner og en matchende stelleveske som er verdt 4700 kroner. Khloe ønsker at datteren hennes skal rocke en stilig skinnjakke fra Givenchy som er verdt 11.000 kroner.

Natt til søndag holdt 33-åringen en ekstravagant babyshower sponset av Amazon sammen med sin kjæreste Tristian Thompson. Festens tema var helt klart en rosa eksplosjon fylt med flere rosa ballonger, store elefanter og rosa antrekk på gjestene.

Les også: Khloe Kardashian bekrefter at hun er gravid

TMZ melder at kjendiser som Kyle Richards fra Real Housewives of Beverly Hils, Kim Kardashians BFF Larsa Pippen og Khloes bestevenn Malika Haqq var tilstede for å feire begivenheten.

View this post on Instagram

💗

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Vi gleder oss til å se Khloes lille datter! 😍

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.