I HARDT VÆR: Khloe Kardashian kom i skade for å kalle en fan «søt» for å spare til et par jeans fra merket henens. Det falt ikke i god jord på Twitter. Her er hun ikledd jeans fra eget merke.
I HARDT VÆR: Khloe Kardashian kom i skade for å kalle en fan «søt» for å spare til et par jeans fra merket henens. Det falt ikke i god jord på Twitter. Her er hun ikledd jeans fra eget merke. Foto: Rex / Shutterstock / NTB scanpix

Underholdning

Khloe Kardashian kalte fan «søt» for å spare til jeans - får gjennomgå på Twitter

Realitystjernen og designeren kalles både «tonedøv» og ufølsom.

Publisert

Fansen er skuffet over Khloe Kardashians (34) svar til en Good American Jeans-kunde på Twitter, og lar realitystjernen og designeren få høre det.

Kardashians jeansmerke, Good American Jeans, har ifølge People en prislapp på mellom 159 og 189 dollar, eller omkring 1400 og 1600 norske kroner.

People har vært i kontakt med en representant for Kardashian som ikke ønsket å gi kommentar. Good American Jeans har foreløpig ikke svart på magasinets henvendelser.

Kunden skriver at hun måtte jobbe overtid for å få råd til et par.

«Så... jeg innså at jeg måtte jobbe 20 timer for å få råd til @khloekardashian jeans... og jeg elsker dem.... se meg ta ekstra skift», skriver hun på Twitter.

Hvorpå Khloe Kardashian svarte:

«Awww, det er så søtt! Jeg er glad for at du liker dem»

Og det var denne kommentaren som fikk Twitter-brukerne til å se rødt.

En person skrev:

«Ikke for å høres ut som en hater, men dette opprører meg faktisk!! Noen måtte jobbe et helt tullete antall timer for å få råd til ETT par jeans. En millionær synes det er «søtt» at folk må regne og tenke over hvor mange timer de må jobbe for å ha råd til små ting.»

En annen legger til:

«Sykt. Hun skjønner ikke en gang hvor tonedøvt dette er fordi hun har vært rik hele livet, lol. "Å være fattig er søtt! lol"».

En tredje bruker skjønner heller ikke tegningen:

«Det er søtt at hun må jobbe 20 timer for å få råd til ett par jeans??? Yikes»

Mens andre igjen tok Khloe Kardashian i forsvar:

«Khloe tvang ikke jenta til å jobbe overtid eller å ønske seg et par. Mange moteplagg er enda dyrere, det er bare sånn livet er.»

Khloe Kardashian lanserte Good American Jeans sammen med forretningspartneren Emma Grede høsten 2016.

Jeansmerket har tidligere høstet mye skryt for å være inkluderende når det kommer til størrelser og kroppsfasonger.

Nå er merket også utvidet, og omfatter i tillegg såkalt shapewear og treningstøy.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!