Foto: Dia Dipasupil / Getty Images

Khloe Kardashian har blitt mamma

Flere medier bekreftet nyheten torsdag kveld.

Publisert

Khloe Kardashian (33) har blitt mamma til en liten jente, bekrefter en kilde til E! Online.

TMZ, CNN og en rekke andre medier meldte også samme nyhet torsdag kveld.  

Jenta ble født på et sykehus utenfor Cleveland, der Khloe Kardashian bor med kjæresten Tristan Thompson. Den nyfødte skal ikke ha fått noe navn ennå.

Foreldrene har selv ikke uttalt seg etter fødselen. 

Babyboom

Bestemor Kris Jenner repostet denne videoen fra Kendall Jenner på Instagram-kontoen sin i natt: 

Bildeteksten lyder: «Når tre av søstrene dine føder på mindre enn et år. Gratulerer til Khloe Kardashian som har tatt imot en jente til i KarJenner-klanen». 

Kylie Jenner ble mamma til Stormi Webster 1. februar i år, mens Kim Kardashian ble mamma til Chicago West 15. januar i år. 

VENTER BARN: Tristan Thompson og Khloe Kardashian har nå blitt foreldre til en lite jente. Her feirer de bursdagen til Tristan i mars 2018. Natt til onsdag denne uken dukket det opp flere påstander om at Tristan har vært utro mot Khloe flere ganger.
VENTER BARN: Tristan Thompson og Khloe Kardashian har nå blitt foreldre til en lite jente. Her feirer de bursdagen til Tristan i mars 2018. Natt til onsdag denne uken dukket det opp flere påstander om at Tristan har vært utro mot Khloe flere ganger. Foto: Jerritt Clark / Contributor/Getty Images

Utroskapsrykter

Det har blåst rundt de nybakte foreldrene de siste dagene etter at rykter om at Tristan Thompson skal ha vært utro mot Khloe Kardashian har begynt å sirkulere sammen med videoer som viser ham med flere ukjente kvinner. 

Tristan skal også ha vært til stede under fødselen. 

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!