SINGEL: En dag håper Kevin Vågenes å møte den store kjærligheten. I mellomtiden setter han pris på tilværelsen han har i dag.
SINGEL: En dag håper Kevin Vågenes å møte den store kjærligheten. I mellomtiden setter han pris på tilværelsen han har i dag. Foto: Morten Bendiksen / Her og Nå

Underholdning

Kevin Vågenes gir ikke opp å finne drømmepartneren

Til daglig lever Kevin Vågenes av å parodiere andres kjærlighetsliv. Men privat har ikke komikeren møtt sin drømmepartner ennå.

Publisert Oppdatert

Siden premieren i 2017 har Kevin Vågenes (32) nærmest startet en «Parterapi»-bevegelse med sitt humorprogram. Karaktergalleriet har sytt, unnskyldt og anklaget seg inn i hjertene til det norske folk. Den talentfulle bergenseren har gjort det til levebrød å parodiere menneskers kjærlighetsliv.

Men selv har han til gode å møte den rette.

– Jeg trodde kanskje det kunne gå den veien for ikke så lenge siden. Så ble det ikke sånn likevel. Det er så mye som skal stemme i kjærligheten. Det må være den siste kjemien som man ikke helt kan forklare. Han jeg møtte var topp på alle mulige måter, så ble jeg egentlig litt lei meg for at jeg likevel ikke klarte å bli forelsket. Men det kan man ikke kontrollere, forteller Kevin til Her og Nå i forbindelse med «Gullruten» i Bergen.

Trives som singel

Hadde dette vært for bare noen år tilbake, ville nederlaget vært enda tyngre å bære. Komikeren forteller at han en periode av livet ønsket så inderlig å ha noen å dele livet med at han nærmest ville inngå kompromisser med seg selv, bare for å få kjæreste.

– Før har jeg vært veldig stresset på at jeg måtte finne noen. I dag har jeg et avslappet forhold til det, og jeg står trygt i meg selv. Jeg må ikke ha noen der for at livet skal bli bra. Friheten ved å være singel er fin, og jeg kan gjøre det jeg vil, sier Kevin.

Men han sier ikke nei hvis kjærligheten banker på døren.

– Jeg gir ikke opp troen på den store kjærligheten. Det bor en romantiker i meg. I fremtiden håper jeg å finne en mann å dele livet med. Men jeg har ikke satt noen strenge krav til hvordan drømmemannen må være, innrømmer NRK-profilen.

MANGE ANSIKTER: Etter premieren i 2017 har NRK-programmert «Parterapi» blitt svært populært blant norske seere.
MANGE ANSIKTER: Etter premieren i 2017 har NRK-programmert «Parterapi» blitt svært populært blant norske seere. Foto: Tor Eigil Scheide / NRK

Gleder seg til å bli onkel

Denne sommeren blir Kevin onkel for første gang. En oppgave han gleder seg til å ta fatt på. Han forteller at han er veldig glad i barn og har planer om å gi den lille en kulturell innføring i hovedstaden.

I et portrettintervju med VG Fredag har Kevin uttalt seg om sitt eget ønske om å stifte familie.

– Det å ha noen som kommer etter seg ... Det er litt derfor jeg ønsker å få barn. For all del, livet kan være veldig godt uten egne barn også. Men en dag så tror jeg at jeg er pappa. Jeg håper virkelig det.

STOLT: Under «Gullruten»-utdelingen i Bergen, stakk Kevin Vågenes av med prisen for beste humorprogram. Han satte stor pris på å gå helt til topps.
STOLT: Under «Gullruten»-utdelingen i Bergen, stakk Kevin Vågenes av med prisen for beste humorprogram. Han satte stor pris på å gå helt til topps. Foto: Morten Bendiksen / Her og Nå

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!